Lukijat

keskiviikko 6. marraskuuta 2019

Ollakko vai eikö olla?

Siinäpä kysymys! Olen pitänyt pitkää taukoa blogissani ja miettinyt sen lopettamista. Ei siksi, ettei aikaa olisi. Aina sen verran toki riittää mutta Facebookkiin on liittynyt niin paljon kortteilijoita ja muita ystäviä, että siellä aikaa vierähtää huomaamatta joka päivästä iso osa...

Kun korttieni myynti on romahtanut myyntipaikan menetyksen vuoksi, ei tunnu myöskään mielekkäältä kortteilla joka päivä, eikä edes haasteiden vuoksi, niin siksikin voisin lopettaa korttien teon ja tehdä vain yksittäsiä kortteja suvulle ja ystäville silloin tällöin.

Tanssi vie aikaa aina vain enemmän, ihan omaksi ilokseni ja haluni mukaan tietenkin. Harjoittelen joka päivä ja käyn tanssimassa aina kun mahdollista, joskus viisi joskus kolme kertaa viikossa ja silloin tanssin joka ainoan kappaleen, eli liikuntaa tulee roppakaupalla tanssipäivinä.

Mielikin tuntuu viihtyvän liikkeessä parhaiten, eikä luppoaikanakaan matele mustissa vesissä :)

Siispä ajattelin laittaa askartelutarvikkeita myyntiin jos joku tarvitsee jotain, niin minulla on suunnilleen kaikkea mahdollista ja mahdotontakin, mitä suinkin voi kortteillessa tarvita. Ota yhteyttä ja kysele, esitä toiveita, niin sovitaan lähetyksestä.

Kun saan aikaa, laitan jotain kuviakin - joskus - pian?

1 kommentti:

  1. No voi harmi meinaat sinä lopettaa kortteilun.
    Mä meinasin jokin aika sitten, innostuin uudestaan. Kokeilen mixedmedia juttuja, sekä ekaa artjournalin kirjaa teen.
    Voisin ostaa jotakin, kun vain tietäisin mitä sulla on.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!