Lukijat

keskiviikko 28. elokuuta 2019

Lempivärejä ATC korteissamme ja kesäkelejä aina vaan

Try it on Tuesday   In my Garden - Puutarhassani
Inkspirational 194   R-Photo
I have only Balkony Garden and few Flowers on it...
This is my ATC for August and my favorite colour: Blue!
Oma ATC lempivärini: Sininen!

Valmis kuva jossa sinisävyinen vesimaisema. Pujotin sen kohokuvioidun kartongin alle osittain. Hankasin kohokuvioita sinisellä ja harmaalla ja lilalla. Lisäsin lehdestä leikkaamani neitokaisen huiveineen. Lävistin kukkasen rosopintaisesta paperista ja sen päälle leimailtu kukka jota väritin muutamalla sinisellä ProMarkerilla.
***
Siniltä sain kuorellisen mukavia kylkiäisiä ja tottakai myös ATC.kortin lempivärissä. Sinin kortit ovat kuulemma melkein aina liloja! Vaikka hän ei myönnä sen olevan varsinaisesti lempiväri!!

Jostain syystä vain lilat värit kuluvat eniten ja kun ei keksi mitä väriä kukkasiin laittaisi, niistä tulee yleensä lilat :)

Siispä hänen  ATC-korttinsa kukkii lilana, enimmäkseen tälläkin kertaa...
Onhan siinä minunkin lempiväriäni sinistä! :) Mutta toki liila on pääosassa! Kaunis kukkakimpuu ja hieno perhonen vielä kesästä innostuneena. Onhan ainakin tänään aivan upea kesäinen päivä ja hellerajakin nipin napin kohdalla.

Kiitos Sini kortista ja etenkin mukana tulleista ihanuuksista!!!
***
Vielä on kesää jäljellä, voisi tosiaan laulella hyvällä omalla tunnolla, kun mittarin lukemat kesäkelien tasolla. Aivan liiankin kuuma kävelyretkelle. Kävelinkin vain pikkuisen lenkin ja kävin samalla kaupassa vilvoittelemassa. Siellä kun jäähdytys pelaa tosi hyvin ja tuntuu aivan ihanalta mennä hikisenä sisälle .

Vaikka ei kovin paljoa aikaa menisi muutamaan ostokseen, kävelin hitaasti ja nautin olostani!

En kuitenkaan voinut olla käymättä suihkussa, sillä hikoilin kuin mikäkin kotiin saapuessa... Viileä suihku raikasti mukavasti pitkäksi aikaa. Sisällä on sentään maltillinen lämpötila, kiitos kaihtimien ja tuuletuksen aamulla!

6 kommenttia:

 1. So beautiful! Thank you for joining in at Try It On Tuesday! Susi xxx

  VastaaPoista
 2. Very nice

  Thank you for joining us at TRY IT ON TUESDAY

  VastaaPoista
 3. This is so creative and such a wonderful scene-love the classy lady in front of the serene scene-thanks for joining us at Ink

  VastaaPoista
 4. It's a lovely view from your balcony, pretty card

  Thanks for joining us at Try It On Tuesday

  Joan

  VastaaPoista
 5. This is beautiful! Lovely transition of elements and design. The texture is amazing and I LOVE the blue palette. Thank you for joining us at INkspirational!

  VastaaPoista
 6. Congrats on getting Top Picks at Ink xx

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!