Lukijat

lauantai 5. tammikuuta 2019

Joulua muistellen ja aurinkoista säätä ihaillen

Moving Along With The Times 88.   Music, Music - Musiikkia, musiikkia
Christmas Night, Stars, Snowflakes - You can hear music:Winter Wonderland

Jouluyönä hankien kimaltaessa kilpaa tähtien kanssa voi kuulla musiikkia talven ihmemaassaa! 

Laitoin alimmaiseksi nuottikuvioitua paperia. Luminen maisema taloineen on leimailtu ruskehtavalle paperille. Valmis teksti kultaisine kirjaimineen harmahtan ruskeaa.

Laitoin vain talojen ikkunoista loistavan valon tusseilla. Valkeaa puiden oksille lisäsin geelikynällä. Tahtiä ja lumisadetta oli jo kuvassa mutta peitin ne lävistetyillä tähdillä. Niitä käytin myös valmiiden kimaltavien koristetähtien keskustoina.
***
Huomenna on sitten joulun lopetuspäivä, eli Loppiainen! Minä kýllästyin neulasia tiputtelevaan kuuseen jo aikaisemmin ja vihdoin sain sen verran aikaa ja intoa, että riisuin kuusesta koristeet. Kamalasti neulasia joka paikassa, joten myöhemmin tänään on edessä vielä imurointi. Ei kaikkia neulasia millään saanut rikkalapioon menemään.

Sen verran uskalsin parvekkeen ovea avata, että sain viskattua kuusen lumen keskelle. Parveke on täynnä lunta. Kaiteella puolimetrinen pino ja pohjalla varmaankin kumisaappaan suulle...

Saa nähdä kuinka ihmeessä selviän lumimäärän lapioimisesta kaiteen yli. Se on kuitenkin tehtävä ihan lähiaikoina. Joka päivä olen kolannut, lapioinut ja harjannut pihalla ja autoparkin alueella osan, joskus aamulla ja illalla!

Hurjasti on lunta tullut ja pahaenteiseltä kuulosti viikonlopun sääennustekin, lumisadetta siellä täällä. Se mokoma, eli lumisade, kun tahtoo aina intoutua juuri täällä...

Nyt kuitenkin komea aurinkoinen talvisää ja 8.2 astetta pakkasta. Ikkunan läpi katsottuna oikein sopiva talvikeli :)

4 kommenttia:

 1. Ihana kortti. Meilläkin siivottiin jo joulu pois ja ukolla on riittänyt kolaushommia. Meille satoi viime pyhänä 25 cm lunta. Hyvä että sain ryvettyä 57 km työmatkani töihin.

  VastaaPoista
 2. Upeat värit tähän leimaan - kaunis sommittelu! Meidän kuusi siirtyi eilen takapihalle ja tehtiin parempi siivo kuin jouluksi.... Mukavaa talven jatkoa!

  VastaaPoista
 3. So beautiful, love your music paper, thanks for joining us at MAWTT . Xxxx

  VastaaPoista
 4. This is a really lovely card,

  Thanks for playing along with us at MAWTT,

  Hugz Tinz

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!