Lukijat

keskiviikko 19. syyskuuta 2018

Vintage Lady ja perhosia, tanssitoiveitakin

KK Vintage 95   Ihminen ja perhosia - One People and many Butterflies
Leikkaan korttihaaste   Syntymäpäivä - Birthday
Onnea. Onnea, Onnea vaan! ... ainakin kymmenen kertaa...
Ten times Congrats to Leikkaan!
Viime tippaan jäi tämäkin haaste, nimikaiman sivut kun täyttävät pyöreitä vuosia ja muistutuksenkin sain, kiitos siitä :)

Tein kortin Vintage-haasteeseen mutta se kuvaa kyllä hyvin myös kaimaani joka on Lady jos kuka! Taitava ja osaava kortteilija ja kieletkin sujuu kuin tanssia vaan. Toivottavasti vielä paljon paljon kortteiluvuosia edessä.
***
Kortin alimmaisena kauniisti kukkasilla kuvioitua paperia. Lisäkukkasia leikkelin toiseen nurkkaan joka oli liiankin tyhjä. Kuvana on kiiltokuva ja sen puvun värin innoittamana etsin perhosia. 

Pienet ja vasemmalla pienen alla hiukka isompi lävistettyjä ja väritetty ProMarkereilla, kuvan reunassa kohokuvioitu ja iso on pohjapaperissa valmiina.
***
Illalla kun maratonitansseista ajeltiin kotiin päin uusi asfaltti höyrysi välillä niin paksuja pilviä, että melkein käsikopelolla sai ajaa! Hurjat sumupilvet väistyivät kuitenkin aamuksi ja aurinko paistoi kuin kesällä ikään koko päivän. Nyt alkaa taas pilviä kiskoa peitokseen. Ties mitä sitten illaksi?

Mukava oli kävellä leppeässä tuulessa ja auringonpaisteessa.

Vein postiin ATC-kortin Sinille ja sain postiluukusta hänen korttinsa sopivasti samana päivänä! Muutakin postia toki tuli, ilmaisjakelulehti ja kauppojen mainoksia.

Eilisen kahden tanssipaikan maratonin lopputulokseksi jäi aika laiha tulos, kun ensimmäisessä ei oikein mahtunut tanssimaan ja piti lähteä ennen loppua toiseen. Siellä niin outoa musiikkia, että istuttiin vasten tapojamme aika monta kappaletta. Varsinkin valssit niin nopeita, ettei mukaan ehtinyt, ihan totta!

Monesti olen valittanut uudesta tyylistä soittaa nopeasti valssikappaleet mutta tämä ylitti villeimmätkin kuvitelmat. Ja joka jakson alkuun!!! Hidas valssi oli ainoa, ihan oikeassa rytmissä ja tempossa soitettu. Siitä nautin.

Toivon mukaan tämän illan tansseissa saadaan hyviä kappaleita solkenaan ja on myös tilaa niitä tanssia ...

3 kommenttia:

  1. Upea kortti ja miten osuikin, en oo mikään leidi, mut on mulla ollut joskus pitkät punaiset hiukset!Kiitos vaan kehuista, huh huh!
    Kiva kun ehdit mukaan synttärihaasteeseeni, mukavia tanssihetkiä;-))m

    VastaaPoista
  2. Olet sinä reipas!! Hienon kortin olet kaimalle tehnyt, mä en vaan ehtinyt ensin reissussa, sitten unohdin, nyt ei ehdi, voi minnuu:-(
    Kiitos kun jaksat aina kommentoida mun räpellyksiäni, mukavaa syksyn alkua sinulle....meillä näköjään tihuuttaa :-))

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!