Lukijat

maanantai 10. syyskuuta 2018

Keiju kylvyssä ja aurinkoista toivottuna

KK Vintage #94   Kuin satua... Like a Fairytale
Penny Black and More, September   Make it Feminine - Naisellista
Inkspirational #169   Use a Doily - Käytä kahviliinaa
Congrats
Hempeä taustapaperi on koottu palasista. Samasta paperista leikkasin irti nuo nauhamaiset, pitsisomisteiset osat ja laitoin toisen haasteen mallin mukaiseen kuvioon.
Kahviliinaa hankasin hiukan harmaalla, että se olisi enemmän vintage-tyyliä, eikä liian kirkas. Onnea teksti valkoisena, valmis leike.
Keiju leimakuvan väritin ProMarker tusseilla hempeäksi. Mielestäni kortti sopii hyvin lempeäluonteiselle,  hiljaiselle, unelmoivalle, nuorelle naiselle.
***
Aurinko paistaaa kauniisti joskin aina välillä kainostelee pilven taakse. Enimmäkseen on kuitenkin kirkasta ja kaunista. Tuuli heiluttelee puiden oksia ja hiuksiani silmille, kun kävin Kirjastossa ja kaupassa.
Ahmin kirjoja, siksi niitä on oltava aina vino pino odottamassa :)
Joskus löytyy uusi kirjailija jonka kaikki teokset on kahlattava läpi, josku pettyy kun enesimmäinen on loistava ja toinen ja seuraavat puisia... Joskus taas yllättyy iloisesti kun on ottanut kirjan jota ei oikeastaan aikonut ottaa mutta lukiessaan sitten huomaakin, että, hei, tää on tosi hyvä. Tahtoo lisää :)
Maaanantaisin ei ole tansseja joten se on valikoitunut luonnostaan pyykkipäiväksi. Niin tänäänkin. Kaikki viikon aikana käyttämäni ja kertaalleen pestytkin laitoin koneeseen ja nyt ne ovat hengareilla kuivumassa ja odottavat seuraavia tansseja raikkaina ja puhtaina.
Pesen yleensä aina tanssien jälkeen sukkahousut ja paidan heti, ne kun ovat kaikkein hikisimmät, hameet saavat odotella nurin käännettyinä, parvekkeella tuuletettuina pyykkipäivää.
Tälle viikolle on taas siunaantunut melkein joka päiväksi menoja, joten puhdasta tarvitaan :) Harmi vaan, että on luvattu sateita ja viilenevää ja ties mitä hurjaa tälle viikolle! Keskiviikkona ja torstaina olisi markkinat Savonlinnassa, mutta sateella tuskin tulee sinne lähdettyä, tosi surkui!
Vaan voihan olla, että sääihmiset pyörtävät pyhät puheensa ja saadaankin aurinkoista!!!

7 kommenttia:

 1. A really pretty creation and it's a lovely image with the little Fairy, many thanks for joining in with our 'Make it Feminie' theme at Penny Black and More challenge.

  B x

  VastaaPoista
 2. This is such a pretty creation! I love the colour of your doily and your tea cup with a fairy - adorable! Thanks so much for playing along at Inkspirational xx

  VastaaPoista
 3. Kaunis kortti! Kiitos osallistumisestasi!

  VastaaPoista
 4. This is just lovely! I like your fairy image and the use of the doily is perfect! Thanks for playing at Inkspirational!
  - Shauna

  VastaaPoista
 5. Lovely card! Thanks for joining us at Penny Black & More Challenge!
  x Daniela (DT)

  VastaaPoista
 6. Herttainen ja suloinen kortti.
  Kiitos kun olet mukana Penny Black and more haasteessa.
  Blogissani on myös korttihaaste vielä perjantaihin saakka;-))m (siihen meidän yhteiseen juhlapäivään!)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!