Lukijat

lauantai 1. syyskuuta 2018

ATC-korttivaihto aiheena IKÄ ja ihana ystävä

Tällä kertaa laitan oman ATC-korttini haasteeseen kun kerran mikä vain käy.
Simon Says... Anything Goes - Mikä vain käy
Best Age - It's NOW - ATC
Yhdistin kaksi netistä löytämääni kuvaa joissa naiset eri ikäisinä pohtivat milloin olisi se kaikkein paras ikä. No sehän on juuri nyt, siinä iässä missä kulloinkin on, sillä vain tähän päivään voimme vaikuttaa.

Jos, kuten viisaat ovat sanoneet maailma on sitä mitä päätämme sen olevan, eli kaikki on vain mielikuvituksemme työn tulosta, miksi emme olisi onnellisia ja tekisi tästä päivästä sen parhaan?
 
Aito blondi-asenne, eli ei hoksata ollenkaan olla surullisia vaan aina vain hymyillen otetaan elämä vastaan ja käännetään kaikki parhain päin. Hmmm. Siinä sitä tekemistä riittääkin - ihmisiän verran - ainakin...
 
Aiheenamme oli siis IKÄ ja Merisinin kortti jos mikä kuva todella hyvin annettua aihetta:
Kädet kertovat eletystä elämästä ja käsillä voi niin satuttaa kuin siunata ja halatakin. Valitaan se halaaminen, toisen käteen tarttuminen.

Kiitos Merisini ATC-kortista ja mukana tulleista leikkeistä.
***
Aamusumun haihduttua on ilma leppoisa ja aurinkoinen. Kävin kaupassa ja kävelyllä, enkä olisi millään halunnut sisälle, oli niin kaunista ja lämmintä.

No kotosalla oli tekemistä, kun edellisinä päivinä laiskottelin :) Ei imurointia sentään voi sunnuntaille jättää, eihän? Siispä hommiin ja kun koti taas pölytön ja muruseton oli mielikin puhdistunut.

Huiskaisin pölyt kaappien ja pöytien ja jopa lamppujenkin pinnoilta samalla innolla.

Sitten voikin rauhassa syventyä kirjaan. Herkutella vadelmilla ja jäätelöllä ja jopa kahvitkin tuli keiteltyä jossain välissä.

Miten voikin joskus, tai oikeastaan aina, ilahtua puhelinsoitosta! Mukavasti rupatellen niitä näitä, eikä edes kovin syvällisiä koko aikaa, ja tuntui kuin olisi sielu saanut lisäravintoa ja askel keventynyt! Kiitos ystävistä.

1 kommentti:

  1. Fabulous ATC, love the colours.
    Thank you for joining us at Simon says Stamp Wednesday Challenge.
    luv
    Debby

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!