Lukijat

tiistai 28. elokuuta 2018

Satuhäät Vintage-tyylillä ja kynsilakkaa

KK-Vintagehaaste #94   Kuin satua - Like a Fairytale
Wedding Day 
Taustapaperi ja nauhat, sekä irti leikatut kukkaset lehden kylkiäisinä  Kuva Nettilöytö. Kukkaseppeleen osa kuvan yläreunaan stanssattu kuviopaperista jossa ruusuja.
***
Aurinko paistaa täydeltä terältä ja lämmittää melkein kuin heinäkuussa! Mekkosillaan tarkenee yhä ulkoilla, hyvä niin.
 
Tein lenkin ja samalla reissulla kävin lähikaupassa ostamassa kynsilakan poistoainetta. Löysin nimittäin kylpyhuoneen kaapista joku aika sitten pikkuisa lakkapulloja joissa oli väritöntä, vaaleanpunaista ja kultaista lakkaa!
 
Lakkasin heti varpaankynnet kultaisiksi ja sormenkynnet vaaleanpunaisksi, enkä ollenkaan muistanut, että ne jossain vaiheessa on saatava taas entiselleen...
 
No nyt on lohkeillut lakka poissa kynsistä, kynnet rasvattu ja pesty, tietty päinvastaisessa järjestyksessä :) Ja koska voin jo kirjoitella, on rasvauskin imeytynyt.
 
Olin tosi ylpeä lakatuista kynsistäni, vaikka ei niitä tainnut kukaan huomata. Tansseissa kun on kengät varpaiden suojana ja vaaleanpunainen lakka näyttää ihan vain kynsien väriseltä. Mutta jo se tieto, että olin lakannut ne, sai minut hymyilemään.
 
Taidan lakata kynnet seuraaviin tansseihinkin!
 
Melkein jokaisella lienee omat rutiininsa, ennenkuin voi lähteä ulos hurvittelemaan. Minulla on tapana käydä suihkussa ja kuivattaa hiukset ja laittaa nipseillä hiukset rullille pariksi tunniksi. Sitten avaan ne ja annan olla matkan ajan kiharoilla. Paikan päällä parkissa kampaan tukan suoraksi. Harvoin siis jää kiharaa yhtään mutta jotenkin on vaan sellainen olo, että olen tehnyt jotain ja se riittää :)
 
En osaa meikata, enkä siis yleensä edes lakkaa kynsiäkään, olen enemmän sellainen luonnotilainen.
Vaan jos nyt sitten alankin ruveta lakkaamaan kynnet niin mitä seuraavaksi ?  

2 kommenttia:

  1. Hih... täällä toinen luomu!
    Ripsiväriä kyllä töihin laitan, mut kynsien lakkaus on tuskaa... ja kaikenlainen rajaaminen....Mut ihanan kortin olet tehnyt....

    VastaaPoista
  2. Tässä on kiva tunnelma. Useinhan sen hääpäivän toivoisi olevan kuin sadusta. Kiitos osallistumisestasi haasteeseen!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!