Lukijat

keskiviikko 1. elokuuta 2018

Pyöräillen ja tanssien ja hikoillen

Try it on Tuesday   Use Book Paper - Käytä kirjan/lehden sivuja
Congrats
Raamitin kortin mustalla ja laitoin sen korttipohjaan niin, että valkoiset reunat muodostavat toisen raamituksen. Taustaperissa on jo valmiina revittyjä palasia kirjasta tai lehdestä.
 
Minulla on korttipohjia joissa kultareunukset, harmi vaan, että ovat väärää kokoa, liian isoja! Leikkasin yhden puoliksi ja vielä palasen pois ja laitoin siihen tanssiaiskuvan. Alareunasta leikkasin sisustaa saadakseni näkyviin alimmaisen leikkelepohjapaperin.
Laitoin puisiin numeroihin kimalleliimaa reilusti. Embossasin Onnea-tekstin kullalla. Stanssasin polkupyörän osat, rungon vihreästä ja pyörät punaisesta kartongista. Ne näyttivat aivan liian räikeiltä, joten painelin molempia mustaan leimasintyynyyn kevyesti.
Vielä palanen nuotteja peittämään taitekohdan kultaraameista ja siinä kaikki. Toivottavasti kortti miellyttää saajaa. Ainakin sitä oli hauska tehdä :)
***
Ihan ensiksi on sanottava tuosta otsikosta, että en osaa ajaa pyörällä. Ihan totta.  Pitkä tarina siitä olisi mutta niin se vaan on.
---
Hurjasti on tuuli tuonut koivun siemeniä parvekkeelle. Lakaisin niitä kaksi rikkalapiollista! Sitten kaikki paikoilleen, mattokin, joka tosin kaipaisi pesua kastumisen jälkeen... Saa olla sellaisenaan tämän kesän.

Orvokit kukkivat ahkerasti ja kasvattavat varttakin aivan liikaa. En kuitenkaan aio vielä leikata niitä alas, sillä silloin kaikki kosteus häviää ruukuista vieläkin nopeammin kuin nyt. Kastelen aamuin illoin litimäriksi ja yhä vaan ne ehtivät huutaa kuivuuttaan!

Sisäkukat voivat paremmin kun porotus jää päivisin jo iltapäivällä kaihtimen taakse.

Huoneet vaan eivät viilene, vaikka ovi auki parvekkeelle koko yön! Tekipä kuinka tahansa, on päivän korkein lämpötila 28 astetta sisällä!!! Aivan liikaa. Muutaman päivän ajan on tuullut ja se saa olon tuntumaan paremmalta kun ovesta huokuu 'viilennystä'.

Jäätelöt loppuivat kaupasta juuri kun olisin niitä lisää tarvinnut joten kävin toisessa. Ei sielläkään ollut enää tuuttipakkauksia, joten jouduin ostamaan tikkujäätelöitä paketin pahimpaan hätään. Ne vaan tahtovat sulaa, ennenkuin ehtii syödä ja valuvat käsille mokomat.

Muuten ruokapuoli on ollut aika nestepitoista, eli vettä, teetä, vettä,  kahvia, vettä,  palautusjuomaa, vettä ja taas vettä.

Tästä kesästä jää kyllä aika hikinen muisto :)

4 kommenttia:

 1. A fabulous card! Thank you for joining us at Try It On Tuesday again ! Much appreciated! You never cease to amaze with your stunning designs!
  oxo
  Susi

  VastaaPoista
 2. A fantastic card, so many super details including the way you added the book papers.
  Thank you for joining us at Try it on Tuesdays.
  Yvonne

  VastaaPoista
 3. An amazing card

  Thank you for joining us at TRY IT ON TUESDAY.

  Have a nice weekend

  VastaaPoista
 4. Ihanaa kolmiuloitteisuutta kunnon arvokkailla numeroilla
  ja ihastuin tuohon pyörän väritykseen...

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!