Lukijat

tiistai 7. elokuuta 2018

Kirjanmerkki, ei yöuintia mutta ihanaa vilpoisuutta

Simply Create Too #141   Make A Bookmark - Tee kirjanmerkki
Bookmark with text: Find: - Best of the Day -Hilights of the Week - Golden Thoughts of the Month - All Colours of the Year
(...and all of those things You can find in Books too!)
 
Kuvan löysin kirjasta jossa paljon aforismeja elämästä. Tuo joka päätyi kirjanmerkkiin on toisesta kirjasta mutta sopii mielestäni hyvin tähän.

Keiju stanssattu ja mustetettu reunoiltaan. Käsiin laitoin kimaltavan timantin. Timantti on joskus tosi hyvin piilotettu jokapäiväiseen elämään mutta siellä se on ja odottaa löytymistä! Uskon siihen vakaasti.
***
Olen vuosien varrella tehnyt monia kirjanmekkejä itselleni ja joitakin jopa toisillekin. Haastesiinkin aika monta. Yhden unohdin lainastokirjan väliin ja Kirjastosta kysyttiin saako sitä käyttää näyttelyssä, johon oli kerätty kaikkea mitä kirjojen välistä löytyy palautuksen yhteydessä. Totta kai lupasin - vaikka pidin juuri siitä ehkä eniten.

Jouduin tekemään toisen vastaavalla mallilla, sillä se on ainoa, joka pitelee sivuja paikoillaan lukiessa! Nyt sekin on kadonnut ja muistin sen vasta kun tein tuota haasteeseen :) Pitänee taas värkätä itselle uusi. Se oli kolmion muotoinen, kuin pikku tasku sivun yläkulmaan, paksusta pahvista, eli tukeva ja tiukkaan teipatut taitteet.

Pitää vielä kertoa niille jotka sattuvat muistamaan edellisen postaukseni, ettei öisestä uintireissusta tullut mitään :) Syy ei ollut niinkään halun puutteesta vaan järki sanoi, että älä nyt.

Tanssilava on toki mukavasti veden äärellä ja se laiturikin vie suoraan veteen ja rannastakin, hiekkaisesta, voi kävellä suoraan uimaan. MUTTA: auto on parkkerattava kauas mäelle. Olisi pitänyt pyyhkeeseen kietoutuneena kävellä sinne ja kantaa tanssivaatteita ja kenkiä ja mahdollisesti märkää uimapukua käsissä sinne asti ja kärvistellä varpaita ensin asfaltilla ja sitten tosissaan kivenmurikoilla ja sepelillä...

Eikä silloin yöllä edes ollut enää kuumakaan...

Kuumat yöt ovat sittemmin vain muistoja, tosin hyvin elävästi mielessä sentään. Nyt on pari päivää ollut tosi mukavat säät, ei tule hiki edes kovasti kävellessä! Tänäänkin, ja vain auringon paistaessa suoraan mittariin, se meni yli 20 asteen!!!

Suorastaan taivaallista.

3 kommenttia:

 1. Tätä neiti kesäheinää olisi kyllä tarvittu kirjojen väliin...
  Kuinka ne jäikin niin paljon tänä kesänä kesken ja sitten ilman kunnon merkkejä sekoittuivat ja itseasiassa en ole koskaan lukenut näin vähän kesän aikana; hmmm...
  Hih, tuota sun yöuimattomuutta... vielä sen ehtii...
  vielä on kesää jäljellä!

  VastaaPoista
 2. Blogissani on arvonta! ;) http://touhoosi.blogspot.com/2018/08/lisaa-luettavaa-ja-lukijoita-arvonta.html

  VastaaPoista
 3. What a lovely fairy ! Thank you for playing with us at Simply create too !!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!