Lukijat

lauantai 4. elokuuta 2018

Herrasmieskortti ja kuutamouintihaaveita

77. MAWTT   For the Boys (or Male card) - Pojille (tai mies-kortti)
Simon Says... Make Your own Background - Tee itse tausta
Congrats with own Background
Mies-kortteja tulee tehtyä aivan liian vähän joten haaste tuli sopivasti siihen pulaan :) Tein pohjapaperin pitsiliinan alulla. Sivelin embossausainetta joka paikkaan mikä jäi esille ja ripotin päälle runsaasti mustaa kimaltavaa jauhetta. Sitten otin pois pitsiliinan ja harjasin hiukan pois jauhetta keskustasta päin. Kuumennus ja tässä tulos! 

Aika hauskaa, vaikkakin sottaista puuhaa :)
 
 
Samalla laitoin kimaltavaa mustaa myös tekstileikkeen päälle ja toisienkin jotka tosin eivät ole tässä kortissa vaan odottelevat tarvetta ...
 
Laitoin korttipohjan jossa valmiina tuo teksti 'Post Gard' ja paikka postimerkille. Siihen laitoin suomalaisen postimerkin ilman reunuksia.
 Leimailin herrasmiehen ja toisesta setistä taskukellon josta jätin ketjut pois. Olisi ollut liika leveä kuva! Teksti 'Old Fashion' eli 'vanhan aikaista', sekä tuo toinen 'Golden Memories' 'Kultaisia muistoja', myös leimattu suoraan korttipohjaan. 

Kun oli aikaa, oli kiva 'leikkiä' jauheilla sun muilla :)
***
Ukkosta on ollut jyrähtelyjen muodossa, mutta salamointia en ole nähnyt, liekö syynä kirkas päivä? Sade tulee yleensä jyrinän jo loputtua ja kestää vain vähän aikaa, eikä paljoakaan viilennä ilmaa kuin hetkellisesti.

Yöt tosi alkavat pikkuhiljaa vilpoistua, mutta ei niin paljoa, että rakennukset jäähtyisivät. Sisällä on iltapäivisin jo koko kesän olleet 28 astetta, satoi tai paistoi. Olipa sitten ikkunat ja ovet auki tai kiinni...

Mäkäräiset mokomat syövät minua aina vaan lavoilla. Kun ennen polttivat kutisemaan vain jalat, nyt sain viime kerrasta muistoksi paloläiskät myös toisen rinnan reunaan ja napaan ja olkapäälle, vaikka en todistettavasti kieriskellyt alasti kaurapellossa vaan tanssin lavalla ihan kaikki vaatteet päällä!!!

Apteekista allergiapillereitä edellisten loputtua ja vielä kallis puikko jolla hölvään paikallisesti heti kun puraisee/polttaa/pistää joku ötökkä...

Auttaa tosi hyvin kutinaan joka oli tehdä hulluksi varsinkin öisin!
 
Vaan ei enempää valituksia! Nyt ajatukset jo illassa, sillä Simpeleen toinen oma bändi, H-Hetki, tällä kertaa soittelemassa Ukonniemen lavalla Imatralla. Taattua tavaraa ammattitaidolla siis tiedossa. 
 
Toivon totta kai, ettei enää illasta jyrisisi, eikä ukkostaisi, eikä varsinkaan sataisi. Jostain syystä kun monikin on liikaherkkiä niille ja jäävät mieluummin kotiin...
 
Ei toki liian paljon tanssijoitakaan ole kiva juttu mutta sillä lailla sopivasti, että mahtuu tanssimaan ilman tönimistä ja vahinkoja.
 
Suunnittelen jospa ottaisin uimapuvun ja pyyhkeen mukaan tanssireissulle, sillä lava on veden äärellä ja vieressä uimaranta, oikein sellainen hiekkainen ja löytyypä pitka laiturikin, sekä pukukoppeja ja muuta tarpeellista.

Olisi se aika hienoa uida yöllä kuutamossa!

4 kommenttia:

 1. Hieno kortti, hyvin näkyy toi kimalle. Sopii tuohon tekstiin hyvin.

  VastaaPoista
 2. I really like this, the texture you have added works so well.
  Thanks for sharing with us at Simon Says Stamp Wednesday Challenge.
  Have a great day :)

  VastaaPoista
 3. Great male card. Thanks for sharing with us at MAWTT. Christine DT

  VastaaPoista
 4. Super one for the boys. Thanks for joining us at MAWTT. Zoe x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!