Lukijat

torstai 19. heinäkuuta 2018

Traktori mies ja Lemmenlautta

Passion for ProMarkers Week 453   Vibrant Colors - Voimakkaat värit
Inkspirational #165   Birthday - Syntymäpäivä
Hyvää Syntymäpäivää

Alimmaisen monivärisiä aaltoviivoja. Sitten laitoin lehtilekkeen palasen oikealle ja lisäsin sen päälle vielä irrallisia koivunlehtiä. Onhan kesä! Kuvan alareunaa koristavat kaksi kulmaa joita olen vieritellyt pöydällä jo aivan liian kauan...

Leimakuvan olen kehystänyt kesän vihreällä. Värittelyt ProMarkereilla ja hiukan myös lyijykynällä. Lisäkoristeena vielä pieni Suomenlippu. Teksti leimattu kuvan alareunaan.

ProMarkers: Ivory,  Blush, Orange, Ruby Red, Meadow Green, Forest Green, Ice Grey2 and 4
***
Olen kokeillut erilaisia tapoja joilla viilentää niin omaa oloani kuin huoneidenkin lämpötilaa. Kokeilin pitää parvekkeen ovea auki koko ajan kunnes aurinko alkaa paistaa tälle puolelle taloa. Toisena versiona ovi tiukasti kiinni, samoin tuuletusikkuna. Lisänä kaihdin alas ja verhot eteen.

Vaikea sanoa kumpi tapa lienee parempi, sillä molemmilla tavoilla sisälämpötila kohoaa lähelle 30 astetta!!! Nyt parvekkeen ovi on ollut auki eilisiltapäivästä lähtien ja aamulla oli 23 astetta sisällä. Päivän mittaan se nousee taas mutta on paljon mukavampi istuksia tuulen silloin tällöin hönkäillessä parvekkeen ovesta, kuin silloin kun se on tiukasti kiinni, eikä ilma liiku mihinkään. Tuntuu, että happi loppuu!

Annan nyt oven olla auki ja suljen kun alkaa räätää suoraan sisään... kai.... Kuulin uutisista ainakin sen verran että jonnekin päin on tänään luvassa pilvilauttoja. Toivon mukaan ne peittävät auringon täälläpäin tänään. Liika kuumuus on liika kuumuutta.

Ja sitäpaitsi illemmalla on meno Jänhiälän lavalle kuuntelemaan ja tanssimaan suosikkiyhtyeeni Lemmenlautan tahdeissa!!! Silloin viimeistään olisi viilennys tarpeen :)

6 kommenttia:

 1. Meillä on kahtena yönä ollut sisällä 30 astetta ja tänä aamuna huomasin pohtivani, että entäs jos laittaisi ikkunoihin foliota... ja verhot. Oliskohan viileämpää. :D

  VastaaPoista
 2. Wow! The colours are prefect for our Vibrant Colours challenge at Passion for Promarkers this week, thank you for joining us.
  Lorraine DT

  VastaaPoista
 3. A super colourful card. Thanks for joining Passion for Promarkers. Elaine

  VastaaPoista
 4. Great card! I like the tractor and the layers of dimension with the colors. Thanks for joining us at Inkspirational!
  - Shauna

  VastaaPoista
 5. Kiva kortti.
  Me pidämme sälekaihtimet kiinni ja ikkunat.
  Illalla aukaisemme ovet ja ikkunat kun lämpötila laskee ulkona alemmas mitä sisätilassa on.

  VastaaPoista
 6. A fabulous brght and cheerful card! Thanks for joining our Vibrant Colours challenge over at Passion for Promarkers this week, good luck in the prize draw and I hope you'll join us again soon, love Jacky x
  P.S. Hope your weather cools down soon!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!