Lukijat

sunnuntai 8. heinäkuuta 2018

Suomen suvea kortissa ja yksityiset tanssit

Try it on Tuesday   Things with Wings - Siivekkäitä
Penny Black and More July   Things with Wings - Siivekkäitä
It's Summer! On Kesä!
Aina ei tarvitse/saa olla kukkasia edes onnittelukortissa. Siispä mietintämyssy päähän ja pähkäilemään kuinkas tästä selvitään :)
Kaunis kuva mainoksesta takana, sillä vesille venosen mieli on useinkin kortin saajalla. Joskus jopa merikin kutsuu joten lokit poijulla ja pelasturengas oiva kuva tähän! Värittelin kuvan ProMarkereilla ja raamitin sinisellä paperilla.

Sinistä, hiukan harmaaseen vivahtavaa, rypyliästä kortin alaosa, se kuvastaa vaikkapa vettä...

Kun kerran ollaan Suomessa ja veden äärellä sopinee myös valkokylkinen koivu vastapuhjenneiden lehtien kera korttiin. Tekstileike soikiolla joka näyttää ihan rullalaudan päällyseltä. No voihan veneilijä kai rullalautaillakin? Värit kun rimmasivat niin sopivasti muuten.
***
Kummalliset kesäkelit jatkuvat aina vaan. Juuri kun ajattelee, että taas sataa, tuleekin aurinko esiin. Kun sitten hiukan uskaltautuu toivomaan, että paiste jatkuisi, niin eikös jo ala ripotella...

Ai joo, sehän onkin Suomen kesä!

Ainakin lämmintä joten narinat pois ja nautitaan niistä auringon pilkahduksista. Juuri nyt satelee mutta vain vähän ja illaksi on jo luvassa poutaa!

Eilen illalla elämäni ainoa kerta jolloin vain orkesteri ja minä tanssiparini kanssa lavalla! Saimme siis nauttia koko illan yksityistilaisuudesta ja kyllä me nautimmekin. Kerrankin voi tanssia ajattelematta onko tilaa. Nopeat varsinkin siksi juuri niiiiin nautinnollisia. Hitaissa sai ottaa piiitkiä askeleita kehenkään törmäämättä!!!

Kiitos duolle Sisko ja Sami!

Kaiken lisäksi he soittivat ja lauloivat tosi hyvin ja vaihtelevia rytmejä tuli toiveidenkin mukaan :) Pitäisikö vastaisuuden varalle tehdä oikein toivekappalelista josta sitten valita :) Yllättääen kun ei ihan kaikki hyvät tulleet mieleen, tanssilajit vain.

Sen verran on tuosta tanssipaikasta kerrottava, että on tosi pikkuinen pyöreä lava melkein veden yllä ja vieläpä lähellä, Imatralla, Kylpylän luona. Siellä järjestetään tansseja joka toinen viikonloppu kesäisin ja lähes aina kyllä mahtuu tanssimaan.

Jään innolla odottelemaan seuraavia tansseja, vaikka silloin tuskin saan yksityistilaisuutta :)

7 kommenttia:

 1. Simply BEAUTIFUL!
  Thank you very much for joining us at Try On Tuesday!
  Happy Sunday!
  oxo
  Susi

  VastaaPoista
 2. Täydellinen väritys tuolla lokkileimalla, joka kököttää tuossa munkin leimasinhyllyssä....

  VastaaPoista
 3. Siis upea! Kiva kun tulit mukaan Try it on Tuesday haasteeseen. Aurinkoista alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 4. A very pretty creation, love your coloring! Thanks so much for joining us at Penny Black and More challene this month!

  VastaaPoista
 5. A really lovely Summer creation, many thanks for sharing with us at Penny Black and More challenge.

  B x

  VastaaPoista
 6. This is a stunning creation, so vibrant. Thanks so much for sharing with us at Penny Black & More.
  Lynn x
  DT

  VastaaPoista
 7. Onpa upea väritys, hieno kortti suomalaisesta kesästä. Kiitos kun olet mukana Penny Black and more haasteessa;-))m

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!