Lukijat

lauantai 14. heinäkuuta 2018

Siilivauva kellii korissa ja hyviä ostoksia

Penny Black Saturday Challenge July  Anything goes, optional Baby - Kaikki käy, valinnaisena Vauva
Baby Hedgie
Vauvakortteilun satoa tämäkin jossa Penny Blackin leimakuva siilivaavelista korissaan. Värittelyt ProMarkereilla.

Alimmaisena sinikuvioista, sitten palanen raitaista ja vielä ääriviivojamyöten leikatun korikuvan alle harmahtavan sinisin raidoin paperi meriaiheisesta lehtiöstä. (Tosin vaavelin ei ole tarkoitus purjehtia mihinkään :))

Valmis teksti tällä kertaa ihan sinällään. Harkitsin kyllä sen värjäämistä sinisellä mutta kun kokeilin hiukan kellertävään paperiin, väri muuttui merkillisen sameaksi joten annoin olla, varmuuden vuoksi noin.
***
Tänään ja huomenna Simpeleellä Antiikki ja keräily päivät. Kovasti mietin menenkö mutta kympin sisäänpääsymaksulla melkein pääsen illalla tanssimaan Iitiään, joten panin säästöön :)

En kuitenkaan ihan kotosalla kuhnaillut vaan heti kymmeneltä kierrokselle kylille. Vähän siellä sun täällä kun oli ilmoitettu olevan kirppareita. Kerrankin niin paljon myyjiä, että riitti niin torille kuin sisätiloihin ja ulos pihoille!

Paljon kaikkea kaunista ja edullista oli tarjolla mutta pitelin tiukasti pussinnyörejä kiinni pahimmilta houkutuksilta. Löysin kolmet avaamattomat paketit sukkahousuja tarpeeksi suurta kokoakin vielä. En ole kovin paksu malliltani mutta takamusta on sen verran, ettei hame tipahda joten olen taistellut yhden jos toisenkin valmistajan sukkahousujen kanssa.

Miten ihmeessä ihminen joka mahtuu 38 tai M-kokoon, ei saa sukkahousuja samassa koossa kuin polviin? Jos ne jotenkin saa kiskottua peffan yli vyötärölle asti ja on vielä hengissä! ne valuvat pikapikaa alaspäin ja jäävät puolitiehen hönkäilemään ja minä kiukkua puhisemaan.

Ostan nykyisin vain 44-46 kokoisia sukkiksia ja ne sujahtavat ylle ilman hammastenkiristystä ja pysyvät päällä oikeassa paikassa! Josku silloinkin pitää kastella uudet sukkikset ja venyttää tuolin karmin ympäri kuivumaan, ettei ihan katkaise minua vyötäröltä!!

Kenelle niitä oikein tehdään?

No nyt saa valitukset riittää. Ostin myös yhden puseron ja kokeilin pitkää hametta. Hame oli liian löysä mutta pusero sopivan kokoinen ja kivasti liukasta kangasta jota tuskin tuntee kun se on päällä! Hyvä ostos siis :)

1 kommentti:

  1. Awww...such a sweet baby card!
    Thanks for playing at the Penny Black Saturday Challenge!
    Helen x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!