Lukijat

keskiviikko 11. heinäkuuta 2018

Puutarhaa kortissa ja aurinkoa oikeasti

Allsorts Week 475   In my Garden - Puutarhassani
Congrats with Flower-girl
Leikkasin isoja kukkia ja laitoin niitä pohjapaperille, jossa lumihiutaleita. Toivon mukaan kukaan ei niitä - siis hiutaleita! - huomaa. Kävi niin hyvin muutoin taustapaperiksi :)

Kuvassa neitokainen kukkien keskellä kukkasilla koristautuneena. Värittelin kuvan ProMarkereilla. Livenä värit lähempänä alla olevien isojen kukkien väriä.

Piparireunasoikio kuvan alle, sitä väritin tussilla ja reunoja hankasin leimavärillä vihertäväksi. Valmis tekstileike sai myös kortin väreihin sopivaa lilaa yllensä. 
***
Tein ison urakan parvekkeella. Sadevesi on jäänyt moneksi viikoksi lillumaan sinne ja roskia ja multaa ja ties mitä uiskenteli seassa. Kamala siivo. 

Olin jo kiertänyt aikaa sitten maton rullalle ja pelastanut sen kastumiselta ihan sisäreunalle. Pöytälevy seinää vasten nojallaan, samoin tuoli ja pöydänjalat. Vain orvokit telineissään ja ruukuissaan saivat olla rauhassa. Tosin ne olisivatkin saaneet kastua, mutta ei sade niihin tietenkään yltänyt, vaan jouduin kastelemaan ne joka päivä!

Nyt tuskastuin mokomaan sotkuun ja otin ulkoharjan ja lakaisin vähitellen veden ohjautumaan veto vedolta pieneen poistoputkeen. Aikaa se vei ja voimia. Välillä kävin syömässä ja hengähtämässä mutta päätin, että tänään se on tehtävä. Siispä harja heilumaan! Loput vedestä, jota ei putkeen milläänn enää saanut menemään, harjasin auringon kuivatettavaksi koko lattian alueelle.
 
Kun äsken kurkkasin ikkunasta, oli kuivuminen jo aika pitkällä!
 
Aurinko nimittäin on vihdoinkin suvainnut tulla esiin ja porottaa kuin ei koskaan olisi pilviverhon takana piileksinytkään. On suorastaan liian kuuma. Ainakin parvekkeella oleiluun :)

5 kommenttia:

 1. Your card is absolutely beautiful with the Clematis and pretty image, a beautiful creation for our 'In my Garden' theme at Allsorts challenge, many thanks for joining in.

  B x

  VastaaPoista
 2. Beautiful card, perfect for the challenge this week.
  Thank you for sharing at Allsorts 'In My Garden' challenge and good luck x Susan x

  VastaaPoista
 3. Lovely project, thank you for entering in our garden challenge at Allsorts this week.

  VastaaPoista
 4. Upea ja kaunis kortti.
  Kiitos kun tulit mukaan Allsorts haasteeseen.
  Helteistä viikonloppua;-))m

  VastaaPoista
 5. Upean kaunis kortti. En huomannut mitään hiutaleita, nuo kukat veivät huomion.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!