Lukijat

keskiviikko 25. heinäkuuta 2018

Panttereita ja faarao sekä uintireissu

Moving Along With The Times 52.   Wild Animals - Villieläimiä
Who is the wildest?
Taustana ornamenttikuvioista paperia. Ornamenttiliuskat ala- ja ylälaitaan hiukan tummempina. Musta stanssattu raami. Ajattelin lähinnä sädekehän tapaista...

Kuva netistä löydetty ja jo kerran aikaisemminkin johonkin haasteeseen käytetty. Nyt leikattuna ääriviivoja myöten.
***
Helle ainakin melkein kuin viidakosta, jossa ylläolevan kortit panttterit käyskentelevät saalista etsien. Aivan liian kuuma tehdä mitään.

Kuitenkin elämä jatkuu ja kummasti voimia löytyy korttien tekemiseen ja arkisiinkin askareihin, joskin täytyy myöntää, että lorvikatari on pahempaan päin :)

Sain eilen armaaltani kehäkukkia ja tuoreita herneitä. Herneitä niin paljon, että olen rouskutellut niitä aamulla, päivällä ja illalla, eikä muuta ruokaa ole tarvinnut laittaa.  Jälkiruokana ja välipaloina jäätelö. Se vilvoittaa sisäisesti hetkellisesti.
 
Kylmähköt suihkut, uinti ja kylmällä vedellä valelu auttavat nekin.
 
Olen siis ihka eka kertaa tänä kesänä uinut! Aika hurjaa sinänsä, sillä viime vuonna en uinut kertaakaan... Täällä Simpeleellä on kuulemma kaksikin virallista uimarantaa mutta kumpaakaan en ole löytänyt. Saamattomuutta, tiedän. Tekosyitä löytyy kyllä, ovat varmaankin kaukana, kotimatkalla tulisi taas hiki ja liikaa porukkaa ja no, ainahan niitä keksii.
 
Nyt kuitenkin hyppäsin autoon ja ajoin lammen rannalle jonka olin nähnyt auton ikkunasta aiemmin. Siellä oli laituri ja tikkaat veteen, hiekkainen ranta ja jopa pieni alue johon auton voi laittaa seisomaan uintiajaksi! Eikä ketään muita uimassa. Siis ihan täydellinen paikka. Menen varmaan tänäänkin sinne vilvoittelemaan ennenkuin on aika pukea tanssivermeet ylle ja matkata Suikkalaan iltapäiväksi tanssimaan...

4 kommenttia:

 1. Meillä rantaan on matkaa 50m ja en ole uinut kertaakaan ja syy on yksinkertainen. Se on aina täynnä ja kuuma on kun sieltä takaisin tulee. :D

  VastaaPoista
 2. Hih, no jo oli aikakin talviturkki heittää... itse jo toukokuussa lastenlasten kanssa rannalla (300m joutuu slamäkeen kävelemään, että on rannassa) pallotellessa molskahdin mahalleni-koten uinninsi meni! Harvoin minäkään Suomessa, mutta Simpeleelläkin monessa rannassa... ei kyllä enää viime vuosina! Kesäiloja ja ilmadtoituja lavoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kauhia kui pal sivuosumia kännyllä kommentoidessa! Apteekkari sais olla et saa selon... sorry!

   Poista
  2. Eipä sivuosumat haitanneet, kiva kun kävit sivullani :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!