Lukijat

tiistai 17. heinäkuuta 2018

Miehelle kortti ja kuumuuden sietoa

95. Moving Along With The Times   Male Themed - Mies teemalla kortti
Congrats
Näitä valmiita kuvioita on tullut ostettua ja alkuinnostuksen laannuttua, ne unohtuvat laatikon pohjalle. Nyt päätin etsiä muistamani mies-teemaisen tähän korttiin.
 
Laitoin kuvion alle kaksi ratasta, jotka hankasin mustalla leimasintyynyllä. Toista olin kohokuvioinut jotain korttia varten ja se oli jäänyt ylimääräisenä ajelehtimaan - sekin...
 
Valmis Onnea-teksti, sitä painelin mustalla ja myös stanssattuja numeroita samantien. Alla lankkuseinää ja kukkasia.
***
Hurja helle vie voimat ja saa suorastaan haukkomaan henkeä, vaikka en astmainen olekaan. Ei jaksa tehdä mitään, ainakin se toimii hyvänä tekosyynä.
 
Eilen sentään sain sen verran tehtyä, että pesin pyykkiä. Se kuivui ennätysnopsaa, Imuroinkin, kun perjantaina en viitsinyt/ehtinyt. Tänään vietin suurimman osan aamupäivästä ulkona.
 
Kävin kävelyllä. Vilkaisin sähköpostit ja facen ja läksin uudelleen ulos, nyt määränpäänä varjoisa urheilukentän sivulla oleva katsomo. Kyltissä luki, että asiaton oleskely kentän alueella kielletty mutta minullahan oli asiaa: Halusin olla viileässä varjossa ja sitä ei muualta löytynyt.

Istuksin reilun tunnin kirjaa lukien. Tunkeilevainen ampiainen sai muuttamaan paikkaa jonkin metrin vasemmalle ja oikealle, aina sen mukaan mistä se minut löysi. Muutoin sain olla rauhassa.

Sitten Kirjastoon lukemaan päivän lehtiä, siellä ei kovin vilpoisaa mutta kuitenkin viileämpää kuin kotona. Seuraavana vuorossa erityisen vilpoisa kauppa, jossa vaeltelin viilentymässä ja samalla löysin ihmeekseni myös uuden askartelulehden jonka kylkiäisinä upeita kuvioita, hienoja papereita ja korttipohjia!!!

Oven suussa vielä sorruin jokapäiväiseen paheeseeni, eli ostin puoli litraa mansikoita. Ne söin istuen penkillä varjossa kotitalon edustalla. Aika paljon oli sekaan eksynyt puoliraakoja. Ne jätin suosiolla syömättä. Sen verran paljon on puolessa litrassakin marjoja, ettei raakoja sentään...

Nyt kotosalla. Vedin verhot heti aamusta ikkunan eteen ja kaihtimen kiinni, sekä suljin tuuletusikkunan. Parvekkeen ovi ja tuuletusikkuna olivat koko yön auki eilisestä illasta lähtien ja sittenkin sisällä oli yli 24 astetta jo aamusta!

Nyt näyttää parvekkeen mittari ulkolämpötilaksi 42 ja sisällä vilpoisa 27 :(

Olen kokeillut lehtien antamia kikkoja, eli iso märkä pyyhe kuivumaan huoneeseen. Kylmät suihkut, ihon rasvaaminen päästä varpaisiin ja kylmän veden juoksutus ranteille useaan otteeseen. Ja tietenkin ilman rihman kiertämää oleskelua. No en tiedä onko noista avuksi paljoakaan mutta jo se, että yrittää, saa olon tuntumaan hiukan miellyttävämmältä  :)

En uskalla edes ajatella autoon istahtamista!

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit!