Lukijat

sunnuntai 1. heinäkuuta 2018

Lokoisasti loikoen ja lavatansseja odotellen

Passion for ProMarkers 450   Weather - Sää
QKR Stampede Challenge #302   Anything Goes - Kaikki käy
What a Weather! ... even in Finland!!!
Tämä kesä jäänee ikuisesti muistoihin hellekesänä vaikka jo huomiselle onkin luvattu sadekuuroja. Milloin viimmeksi oli 6 viikkoa yhtäjaksoisesti lähellä ja jopa yli hellerajan?

Sitä ajatellen tein kortin jossa kissa lojuu riippumatossa jossain kaukana palmujen katveessa maistellen laiskasti jotain kylmää juomaa. Jotta se pysyisi vilpoisana, on laitettu sillekin oma varjo! ...hmmm...

Värittelin tapani mukaan ProMarkereilla.

Alla ensin violettia paperia jossa mustia kuvioita alareunassa, sitten valkoista paperia raamiksi ja lopuksi koko komeus ruskeakuvioiselle paperille.

ProMarkers: Vanilla, Blush, Sienna, Yellow, Blossom, Ruby, Pastel Green, Cool Aqwa, Meadow Geen, Lime Green, Black.
***
Hurja tuuli aina vaan säikyttelee. Muutoin kesäisen oloista kun ikkunan läpi katsoo. Lämpöäkin juuri sopivasti minulle ulkoilua ajatellen, eli piirunverran alle 20 astetta.

Muutama rippikortti on tullut tehtyä ja eteenpäinkin laitettua ja harmikseni huomasin, etten ollut ottanut kuvia kaikista jo menneistä :( No haitanneeko tuo kun ei sopivaa haastettakaan ole niihin sattunut, ainakaan vielä...

Olin aikonut mennä huomenna, maanantaina, Savonlinnaan Oopperakaupunkiin turistiksi, mutta ovat luvanneet sadetta, joten sen voi unohtaa. Surku juttu, sillä en ole ehtinyt Savonlinnassa käydä iäisyyksiin.

Tiistainakin ilmeisesti sataa ja keskiviikkona tulee pari kortin hakijaa ja iltapäivästä on tanssit joten tältä viikolta ainakin voin unohtaa turismin :(

Kuukausi vaihtuu melkein salaa tänään heinakuuksi ja on aika muistutttaa itseään elämän tosiasioista, eli laskuista. Ne on vinona pinona tässä pöydällä ja odottavat huomista, jolloin on pankkipäivä ja voin laittaa ne maksuun.

Voisihan ne tänäänkin laittaa mutta kun eivät mene eteenpäin ennen huomista, niin olkoon.

Leikkasin jo ensimmäisestä ruukusta orvokit mataliksi. Olivat kasvaneet pituutta kun saivat hyvää multaa ja tuulella katkeilivat ja pusikoituivat aika hurjan näköisiksi. Leikkasin kukkaoksat maljakkoon olohuoneen pöytää koristamaan :)

Parveketta voi käyttää vaikka se tulviikin reunaltaan vettä sateiden jäljiltä. Maton olen rullannut pois jo aikaa sitten, turhaan kastumasta. Tuulessa ei ole itikoitakaan ja jalkaparkani, jotka mäkäräiset, itikat, paarmat ja ties mitkä hirviöt ovat pistelleet, pureskelleet ja poltelleet kamalan näköisiksi, alkavat parantua ahkeran rasvauksen ja kylmien huuhteluiden ansiosta. Ja ehkä myös se on auttanut, että pysyttelen poissa heinikoista :)

Kamalaa kutinaa on tosi vaikea olla raapimatta, siksi kylmiä suihkuja jaloille. Ja rasvauksia ja jopa kortisonivoidettakin pahimpiin kohtiin... Yöt nukun jalat peiton ulkopuolella sillä jalkoja polttelee!

Vaan nyt hiukan jo helpottaa joten ainakin keskiviikkona viimeistään uskaltaudun luonnon helmaan, veden äärelle, tanssimaan aidolle kesälavalle.

5 kommenttia:

 1. Ah what a super card, love the cat in his hammock, Thanks for sharing on Passion for Promarkers this week, Hazel xx

  VastaaPoista
 2. Fabby card with a great image. Wish it was me laying in the sun. THanks for joining us over at PFP this week.
  Love n hugs
  Marie

  VastaaPoista
 3. This is just adorable! Love the cat relaxing on the beach! Thanks for joining our weekly challenge at QKR Stampede!

  VastaaPoista
 4. Fab card Loreal - such a great image and design! Thanks for joining in my weather challenge at Passion for Promarkers this week- good luck! Juliexx

  VastaaPoista
 5. This cat is enjoying himself! lovely card. Thank you for joining in the QKR Stampede challenge.
  Mary

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!