Lukijat

sunnuntai 22. heinäkuuta 2018

Kukkakortti, aurinkoista, kuumaa ja toiveikas olo

Allsorts Week 476/477   Flowers All Over - Kukkia kaikkialla (Leikkaan haaste!)
Little girl with Butterfly and Flowers All Over
Tähän korttiin laitoin niin paljon kukkia, että itsekin ihmettelin. En tavallisesta koristele näin ylenpalttisesti :)

Raamikuva kukkasineen on nettilöytö jonka leikkasin kukkien ääriviivoja mukaillen. Alla on kantikas korttipoja joka jää puolisen senttiä kukkakuvion reunaa vajaammaksi. (Ei siis näy)

Sitten kellanvihreä paperi ja kuva jonka stanssasin piparikuviolla tyttösestä niityllä. Värittelyt ProMarkereilla.

Koristuksena kukkakimput jotka leikkelin ääriviivoja myöten, niitä kaksin kappalein, nekin tusseilla väritetyt. Ja yksi kangaskukkanen jonka keskelle laitoin timantin.
***
Kovasti lupailtiin ja suorastaan peloteltiin sateilla ja ukkosilla ja tuulilla ja ties millä kauheuksilla. No ei sadetta enempää kuin eilen kuuroina aamupäivällä ja illalla tihuutusta parin pisaran verran. Parempi tietenkin näin, etteivät toteutuneet.

Nytkin aurinko paistaa täydeltä terältä ja on kuumaa kuten on ollut jo päiväkausia.

Pilviä ajelehtii aina välillä auringon eteen, joten varjojakin saatu, ne eivät kuitenkaan vilvoita, ovat niin lyhytaikaisia...

Kävin kaupassa kun kahvimaito alkoi olla lopussa. Yleensä käyn kirpparikierroksella maanantaina ja samalla kaupassakin, mutta nyt ei siis maito riittänyt sinne asti.

Eilen Ukonlinnassa meinasi historia toistaa itseään kun menimme tansseihin ja lava tyhjänä, paitsi orkesteri! Ei taas! Oli ensimmäinen ajatus. Ei sillä, että se sinänsä haittaisi, olihan silloin kun olimme ainoat tanssijat tosi hyvin tilaa, saimme toivoa kappaleita jne, mutta kun ajattelee lavan tulevaisuutta, ei ole tosiaankaan hyvä, että vain yksi pari tanssii!!!

Onneksi tipottain alkoi tulla, ensin yksi pari, sitten kaksi kerralla ja taas yksi. Jossain vaiheessa taisi olla kuusikin paria yhtä aikaa lattialla. Muutama hiukan maistissaan olevaa käväisi 'ilahduttamassa' läsnäolollaan mutta haihtuivat yhden pelin jälkeen mukavampaan seuraan. Hyvä niin!

Puolikas kuu piirsi hienon hopeavanan veteen ja upea auringonlasku kultasi toista reunaa järvestä! Tunnelmallista, kaunista, herkkää.

Tuli oikein kesälavafiilis ja taas kerran muistin mikä on tanssin syvin olemus: Autuas onni.

Saas nähdä millainen sää on huomenna. Ajattelin vihdoin viimein yrittää turistiksi torille Savonlinnaan Ooppera-aikaan - jos sää sallii!

4 kommenttia:

 1. Ihana kesäinen kortti.

  Ihanaa on helle, mutta tuntui hyvältä kun eilen ripsautti sataa. Luonto aivan heräsi.

  VastaaPoista
 2. Kyllähän kesäkorttiin kukkia mahtuu! Ihana kortti.
  Saisi ihan pikkuisen viilentyä, kun ei jaksa mitään tehdä. Tänään kerättiin puutarhavattuja kahdestaan n. 8 kiloa ja illalla vielä parit kilot metsävattua.
  Marjaisia päiviä sinnekin ja kiitos kun mukaan Allsorts haasteeseen;-))m

  VastaaPoista
 3. A super image and really lovely flower display. Thank you for joining our 'Flowers all over' challenge at Allsorts.

  Kath x

  VastaaPoista
 4. A beautiful bright and cheery creation, many thanks for joining in with our 'Flowers all Over' theme at Allsorts challenge.

  B x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!