Lukijat

sunnuntai 29. heinäkuuta 2018

Kesämaisema kortissa, hellettä ja kuivuutta kaikkialla

Time Out #114  Home Sweet Home Photo Inspiration - Oma Koti Kullan Kallis valokuvainspis 
Simon Says... Anything Goes - Kaikki käy
Summer Cottage
Suomalaisista aika suuri osa viettää ainakin loma-ajan kesällä mökillään ja monilla se sijaitsee veden äärellä. Siksipä tämäkin kortti sai kuvan rantalaiturista kesäisenä päivänä.
Kuvan alla raamina stanssattu viuhkakuvioinen kartonki valkoisena. Alimmaisena raidallista paperia ja kirjeen sisustapaperia jota telasin valkealla maalilla kuviomallinteen läpi.  Palanen raitapaperia ispiskuvan mukaisesti vielä kuvan alle.
***
Hurjat helteet sen kun jatkuvat. Tosin on sanottava, että hiukan viilennystä on suonut tuuli joka ainakin täällä itärajan pinnassa oli aika raisu illalla. Nyt leyhyttelee mukavasti verhoja, kun parvekkeen ovi on auki ja saa sisäilmankin tuntumaan siedettävältä.
Kukkia on kasteltava joka päivä ja siitä huolimatta pienimmissä ruukuissa olleet kaksi orvokkia kuolivat paahteessa parvekkeen telineessä :(
Ikkunalla voin pitää sisäkukkia vain aamupäivän ajan ja niitäkin kastelen pari kertaa viikossa ja suihkuttelen sitä sietäviä päivittäin.
Maljakoissa leikkokukat säilyvät hyvinä vain päivän pari ja nuutuvat vaikka kuinka vaihtaisi vettä... Ulkona koivut kellastuvat ja pudottelevat syksyvärisiä lehtiään niin, että jossain paikoin ovat melkein jo paljaina! 
Hurjalta näyttää kun ajelee autolla ja katsoo maisemaa, joka enimmäkseen kyllä vielä on vihreää ja horsmien avulla kukkeaakin, kun keltaiset koivut suorastaan kiljuvat vettä.
Eikä näytä helle hellittävän vielä aikoihin!
Kotosalla on oltava nudisti ja uloskin tekisi mieli mennä ilman rihman kiertäämää mutta sen verran vielä järki pelaa, etten sentään sitä ole kokeillut yleisellä paikalla, ainakaan vielä...

5 kommenttia:

 1. The perfect card for our challenge. Love the background with all the designs and what a lovely frame you created for the photo-great to see you at Time Out

  VastaaPoista
 2. This is a lovely card. Fantastic scene. Thanks so much for playing along at Time Out.

  VastaaPoista
 3. Wonderful card Loreal! The image is so pretty.
  Thanks for joining us at Simon Says Stamp Wednesday Challenge
  Mandy xx

  VastaaPoista
 4. Oih... nähdessäni tämän laiturin oikein kirmasin ja sukelsin.... ihanaa suunnittelua!! MInä olen kyllä nauttinut täysin siemauksin tästä hellekesästäkin... se on niin harvinaista Suomessa, että on pitänyt ottaa kaikki irti jo senkin vuoksi, ettei järvessämme ole viime kesän kemikaalien myötä vieläkään leväää...ihanaa...

  VastaaPoista
 5. Looks like a beautiful spot to be in this warm summer! A delightful card! Thank you for joining us at TIME OUT!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!