Lukijat

sunnuntai 17. kesäkuuta 2018

Onkimies kortissa ja ensi viikon hommia

Passion for ProMarkers Week 448   Make it Manly - Miehekkäästi
I Love ProMarkers #361  Anything Goes optional: For a Boy
Gone Fishing
(Father's Day is in Autumn in Finland)
Käytin hiukan muunnellen mallikuvaa Sketch Saturday haasteesta. Siinä tekstin piti olla alaoikealla, nyt sitä vastaa jotenkuten yläoikealla oleva postimerkki.

Alimmaisena sinikuvioinen paperi jossa olen näkevinäni veden pyörteilyä. Sitten akryylimaalilla mallinteen läpi telattua kirjeensisustaa. Sen reunat mustasin kevyeksi raamiksi.

Kirjeensisustaa on myös stanssattu vinoneliö jonka päälle leikkasin ääriviivoja myöten onkipojan. Poika väritetty ProMarkereilla. Pieni mutta tärkeä numerokin mukana kortissa :)

Postimerkki on leikattu uusien suomalaisten postimerkkien mainoksesta ja sopii mielestäni kuvaamaan suurta kalansaalista ja samalla siitä voi päätellä, että kortti on tehty Suomessa.

ProMarkers: Ivory, Blush, Vanilla, Yellow, Blue Pearl, Powder Blue, Ice Grey2, Berry Red
***
Merkillinen lämmin ilma: Taivas tiukasti pilvessä aamun aurinkoisen jälkeen mutta kuitenkin tosi lämmintä. Koko ajan näyttää siltä kuin voisi milloin tahansa alkaa sataa!

Istuin parvekkeella moneen otteeseen heti aamusta, lukien kirjaa. Ei näkynyt - onneksi - ensimmäistäkään hyttystä tai muitakaan lentäväisiä kuin lintuja!
 
Laitoin vasta äsken parvekkeen oven kiinni, kun huomasin sisällä olevan lämpimämpää kuin ulkona ja on luvattu viilenevää huomiseksi.  Kun patterit ovat olleet kylminä koko kesän, ei lämpöä sisälle saa kuin auringonpaisteesta ikkunoiden läpi. Paras siis säästää läpöä kun vielä voi :) 

Parvekkeella orvokit kukoistavat vaikka, tai ehkä juuri siksi, että vaihdoin niille lisää multaa uusiin ruukkuihin istuttaessani. Nypin joka päivä kuihtuvat kukat pois ja kastelen hurjasti, eli joka päivä. En ole pariin päivään lisännyt lannoitetta veteen, uudessa mullassa lienee sitä valmiina.

Kun on ollut aika tuulista, on parvekekin alttiina roskille ja sitä saakin lakaista joka päivä ja mattoa, sitä uutta! samalla pitää puistella. Vaihdoin vähän myös kukkatelineiden paikkoja ja olen nyt aika tyytyväinen pieneen luku- ja kahvittelunurkkaukseeni, jonka olen sisustanut parvekkeen suojaisimpaan nurkkaan väliaidan viereen, olohuoneen ikkunan eteen, että kukat näkyvät samalla myös sisälle.

Aina välillä tulee mieleen, että vielä on paljon tavaraa jota en tarvitse. Olenkin vähitellen vienyt roskiin ihan huonokuntoiset, laittanut pussitolkulla vaatetta kierrätysastioihin ja joitain jopa myynytkin. Vaan vielä on aivan liikaa kaikkea!

Ensi viikon urakkani onkin tyhjentää ainakin yksi kaappi!

6 kommenttia:

 1. Oh this is super, what a great card, thanks for sharing on Passion for Promarkers this week, Hazel xx

  VastaaPoista
 2. Such a sweet boy's card! Love all the blue tones and super cute image. Thanks for playing along with us at Passion for Promarkers this week! Lisa x

  VastaaPoista
 3. Fantastic card Mervi. I love the cute image and your colouring is perfect. Great papers and layout. Thanks for joining us at PFP this week and good luck in the prize draw. Hugs, Denise x

  VastaaPoista
 4. Kivoja yhteensopivia elementtejä... postimerkki kuin piste Iiii:n päällä. Tsemppiä siivoukseen...

  VastaaPoista
 5. Great creation. Thanks for joining us at I Love Promarkers this fortnight.

  VastaaPoista
 6. Many thanks for joining us at I 💖 Pro Markers Challenge blog your design is stunning I love your creativity big hugs Sharon DT xxx

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!