Lukijat

perjantai 1. kesäkuuta 2018

Oma Koti Kullan Kallis vaikkakin tanssi vetää puoleensa...

Time Out #110   Home Sweet Home Photo inspiration - Koti-kuva inspiraationa
Passion For ProMarkers Week 446   Anything Goes - Kaikki käy
Kotoisasti kissan kanssa - Home Sweet Home even on her Birthday!
Kaunis kukkakoristeinen paperi alimmaisena. Sitten palanen paperia jossa tekstiä. Valmis hopeakehyksinen pitsikoristeinen kukkakuva toimii tässä taustana neitokaiselle joka istuu nojatuolissa kissa sylissä ja teetä siemaillen kirjan kera.

Kuvan väritin ProMarkereilla. Tekstipyörylä hopeakehyksineen samasta arkista kuin taustaraamina toimiva kuvakin.

ProMarkers: Ivory, Blush, Sienna, Coral, Blosson, Sky Blue, Pastel Blue, Ice Grey2
***
Kuukausi vaihtui lähes huomaamatta kesäkuuksi. Nyt on sitten ihan virallisestikin kesä! Kesäsäistä on toki jo lähes kuukausi saatu nauttia, joten sen puoleen ei muutos ole kummoinen.

Tänään on tuullut hiukan vähemmän ja hiukan lämpimämmin kuin eilen, joten parvekkeella on voinut oleskella jo aamupäivästä. Laitoin räsymaton, lakaistuani lattian, sinne ja nyt näyttää jo hiukan enemmän kesähuoneelta :)

Joimme armaani kanssa kahvit parvekkeella ja päivitimme tärkeitä ja vähemmän tärkeitä asioita.

Luonto on tikahtumasillaan aina vaan. Netissä varoitellaan jopa ruohonleikkuusta ja kaikesta mistä saattaisi lentää kipinää rutikuivaan luontoon. Siileille ja linnuille pitäisi laittaa juoma-astioita. En muista koskaan ennen kenenkän olleen huolissaan eläinten janosta.

Onneksi täällä on järvi lähellä ja Suomessa muutoinkin aika paljon vettä joka puolella, etteivät eläinparat ihan kokonaan kuivu. Kasvit vaan tarvitsevat auttavaa kättä joka päivä. Kastelen parvekekukkia joka aamu litimäriksi ja päivän mittaan ne imevät kaiken saamansa!

Sisäkukkia nostelen pois ikkunalaudalta kirjahyllyyn heti puolilta päivin kun aurinko alkaa porottaa ikkunan läpi ja jopa kaihtimen ja verhojenkin lävitse aivan liikaa!

Saa nähdä iskeekö lorvikatari vai saanko tänään imuroitua ja pestyä lattiat. Jotenkin ei kovin innosta siivous vaan ulkoilma vetää puoleensa :)

Osasyynä laiskuuteen lienee kolmen päivän tanssiputkellakin. Liikuntaa aika lailla ja lisää mieli tekee. Eikä suinkaan imurin kera...

7 kommenttia:

 1. Oh what a great card, love the colours you have gone for, Thanks for sharing on Passion for Promarkers this week, Hazelxx

  VastaaPoista
 2. Ihanan lämmin tunnelma tässä kortissa!

  VastaaPoista
 3. A really pretty card Mervi. I love the sweet image and your colouring is perfect. Gorgeous papers too. Thanks for joining us at PFP this week for our anything goes challenge and good luck in the prize draw. Hugs, Denise x

  VastaaPoista
 4. Super cute card with lovely image and colouring. Thanks for joining us over at PFP this week.
  Love n hugs
  Marie

  VastaaPoista
 5. Wonderful card thanks for sharing at PFP sorry for late comment

  VastaaPoista
 6. Lovely card. Thanks for sharing at Time Out.

  VastaaPoista
 7. So much intricate detail. Beautiful.

  Thank you so much for playing with us at Time Out!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!