Lukijat

sunnuntai 24. kesäkuuta 2018

Nallukka kukkien kera ja ale-ostoksia

Passion for ProMarkers 449   Bears r us - Karhut keskellämme
Flowers to You
Lehden mukana tulleita kylkiäisiä on alimmainen paperi. Sitten palanen vihreää joka lojui pöydällä. Stanssasin piparisoikion ruohikkopaperista ja toisen, pienemmän valkeasta kartongista. Siihen nallukkainen kukkinenn.

Kullankeltainen piparisoikio on kahteen otteeseen stanssattu, eli ensin piparilla ja sitten sileällä pienemmällä. Kun alkuun pääsin stanssasin vielä kiekurat valkeasta ja mustetin ne painelemalla suoraan vihreään leimasintyynyyn.

Perhonen lävistetty lehden sivusta, että sain montaa eri kuviota ja väreihin sopivaa keltaista.

ProMarkers: Ivory, Blush, Sienna, Yellow, Gold, Meadow Green
***
Juhannus ohi tältä vuodelta. Se sujahti tanssien. Nyt pilvipoudassa heräilty sunnuntaihin ja sen kun kerkesin heräämään jo läksin Parikkalaan Tokmannille! Miksikö? No kun viikolla tulleen alelehden löydöt vain sunnuntaihin asti tarjolla.

Tarvitsin istuintyynyt ja niitä oli mahdollista ostaa kympillä neljä. Eihän sellaista tarjousta voi vastustaa! Sieltä poimin myös paketin kahvia, enempää ei hurjalla ale-hinnalla saanut ottaa. Pari kalapurkkia - olen niiden suurkuluttaja, selänpesin, varrellinen jolla yltää pestä selän yksinkin. Sitä olin metsäsätnyt iät ja ajat, Nyt sain senkin ale-hintaan!

Istun uutukaisella istuinsuojalla ja ihailen samalla viereisen ruokapöydän tuolien istuintyynyjä! Niin vähästä ihmislapsonen tulee onnelliseksi :)

4 kommenttia:

 1. Aww, what a cutie! Thank you for joining in my challenge at PFP
  Natx

  VastaaPoista
 2. Many thanks for joining us at Passion for Promarkers this week for our 'Bears' challenge. What a super bear and lovely background.
  Lorraine DT

  VastaaPoista
 3. Really pretty card Mervi. I love the cute bear and your colouring is perfect. Your frame and die cuts look gorgeous. Thanks for sharing with us at PFP. Hugs, Denise xx

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!