Lukijat

perjantai 8. kesäkuuta 2018

Kukkia, kukkia ja tanssia, tanssia

Passion for ProMarkers Week 447   Summer Fun - Kesä kivaa
Penny Black and More June   In the Garden - Puutarhassa
Flowers flowers everywhere!
Even in the garden :)
Postikorttileimasin ja kukkasia siinä. Soikion neitokainen väritetty samoihin sävyihin, molempiin käytin ProMarkereita. Hiukan mustaa hankasin reunoille ja ruskeaa lisäksi. 

Soikion taustaa väritin hennosti vaaleanpunertavaksi vesiväreillä. Kuviosaksilla piparireunus. Alla oleva kukkivainen paperi on lehden kylkiäisenä saatu.

ProMarkers: Ivory. Ice Grey2 and 4, Meadow Green, Forest Green. Lime Zest, Pastel Green, Blossom
***
Kuuma kesäsää on muisto vain :( Muutaman päivän on jo paleltu heti kun ulos menee. Tosin kävellessä lämpenee nopeaan mutta kasvoille tuulee vilpoisasti pohjoisesta...

Hankaluuksia tuottaa etenkin tanssimaan lähtiessä vaatetus. Alussa lavoilla tosi jäätävän kylmää ja sitten kun alkaa tanssia, tulee kuuma. Mitä ihmettä yllensä laittaisi?

Eilenkin oli niin kylmä ja sateinen ja puuskatuulinen ilta, että laitoin varoiksi aluspuseron! Edes talvella ei ole tarvinnut mokomaa. Ja lämpösukkikset, häpeä tunnustaa. Jänhiälän lava on veden äärellä, tosin vesi on syvällä ja harvoin muuta kuin peilityyni. Nyt sekin peittyi välillä hurjan rankkasateen renkaisiin.

Takki päällä ensimmäisen tanssin ajan, eikä vielä seuraavallakaan kuuma tullut. Ei oikeastaan koko iltana, vaikka mentiin vauhdilla kaikki mahdolliset kädenalitanssit ja tiiviisti yhdessä hitaammat. Jopa pitkästä aikaa salsaakin saatiin! Se tuntuu olevan aina vaan hiukan kesäterässä mutta sujui jotenkuten. Toisteltiin uusinta kuviota kunnes melkein meni :)

Kisapirtillä keskiviikkona oli sen verran tungosta, ettei tanssimisesta meinannut tulla kuin tönimistä ja väistelyä... Vasta parin tunnin jälkeen hiukan harveni tauolla ja pääsi tosi toimiin.

6 kommenttia:

 1. A beautiful vintage card. Thanks for joining Passion for Promarkers. Elaine

  VastaaPoista
 2. I love these colours in your vintage design, thanks for sharing this with us at Passion for Promarkers this week.
  Lorraine DT

  VastaaPoista
 3. Love this unusual and very pretty card. Thank you for joining us at PFP
  Natx

  VastaaPoista
 4. Upeaa vanhanajan tunnelmaa, kaunis kortti.
  Kiitos kun olet mukana Penny Black adn more haasteessa;-))m

  VastaaPoista
 5. A beautiful card Mervi. I love the vintage colours and the image is gorgeous. Thanks for sharing with us at PFP this week and good luck in the prize draw. Hugs, Denise x

  VastaaPoista
 6. Thanks for joining Penny Black & More @ Allsorts challenge with this great entry, good luck.
  Happy crafting
  Tracy x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!