Lukijat

sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

Kesäöisiä orvokkeja ja mukavaa sunnuntaita

Moving Along With The Times 72   Black and White plus one Color only - Mustavalkeaa ja yksi muu väri
Night Flowers
Nuottipaperia alimmaisena. Kaunis suomalainen rantamaisema kesäyönä, mikäs sen kauniimpaa! Varsinainen kuva on orvokeista, ne väritin ProMarkereilla vaalean sinisiksi ja leikkelin ääriviivoja myöten.
Korotin kukkakolmikon kohotarroilla. Hauska nimiteksti on irrotettu vaatteesta! Lienee jonkin firman nimi. Sen voin vaihtaa onnittelu-tekstiin kunhan ostaja löytyy :)
***
Orvokkeja löytyy myös parvekkeeltani. Olen laittanut kirpparilta löytämäni rautaisen kolmiotelineen parvekkeen nurkkaan ja siihen pinosin kukkapurkit.

Molemmin puolin telinettä ovat rautaiset tornimalliset telineet. Niihin pujottelin muovisia lehtioksia roikkumaan ja pari kynttiläpurkkia ja koristetta. Taitaapa vielä yhdet kimaltavat helmetkin koristaa nurkkaustani :)

Vanha ja hiukan nuhraantunut, ennen ihan valkoinen muovituoli, ei sateitakaan pelkää ja koottavajalkainen apupöytä torivuosiltani toimii hyvin myös parvekekäytössä.

Löysin vielä käytetyn räsymaton lattialle ja nyt parvekkeeni alkaa jo näyttää ihan mukavalta nurkkaukselta jossa istuksia milloin kirjaa lukien, ristikoita ratkoen tai kahvitellen!
Mukavaa, ei liian kuumaa sunnuntaita toivotellen vetäydyn nurkkaukseni rauhaan nauttimaan ihanasta kesästä!

3 kommenttia:

  1. Gorgeous card, thanks for joining us at MAWTT, xxx

    VastaaPoista
  2. Aivan mielettömän upeasti väritetty kukkaset... niin suomalaista idylliä kuin vain olla voi... ja sitähän se on nyt elokin Suomen suvessa!!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!