Lukijat

tiistai 5. kesäkuuta 2018

Katse! Hänessä on sitä jotain...ja lavatangoa

Try it on Tuesday   She's got the Look - Se jokin hänellä on...
Happy Birthday
Alimmaisena hääpapereita sisältävästä lehtiöstä mustanpuhuva paperi joka on koristeltu erisävyisillä punaisilla pilkuilla jotka kimaltavat.

Leimailin paperinpalaselle modernin version kukkasista ja jätin tilaa naiskuvalle, joka on nettilöytö. Leikkelin sen ääriviivoja myöten. Leimailin onnittelutekstin samalle paperille. Vähät värittelyt ProMarkereilla.

Koristuksena kaksi kukkasta jotka olen purkanut mansetista, kaksi lehteä, nekin eriparia :) ja keskustoiksi timantit.
***
Jo eilen tuuli tosi kylmästi ja ropsauttipa pariin kertaan tihuutustakin, joten parvekkeella ei ollut kiva olla ollenkaan. Illalla satoi kunnolla lätäköiksi asti kertaalleen ja yöksi veti viileäksi sään.

Aamu alkoi vesisateella ja sitä ja kovaa tuulta on riittänyt enemmän tai vähemmän koko päiväksi. Sisälläkin tuntuu kolakalta kun patterit ovat olleen jo kuukauden päivät poissa päältä.

Luonto huokaa onnesta kun vihdoin vettä tulee ja vielä lähinnä tihuuttamalla eli maa ehtii imeä veden, eikä tulvi vain.

Täällä rajan pinnassa ei ole kovin myrskynnytkään - tällä kertaa. Yksi laho koivu oli kaatunut tien toisen puolen yli, siinä kaikki. Ja tietenkin risuja ja lehtiä ja roskaa lentelee joka paikkaan.

Tänään siitä merkillinen tiistai, ettei ole tansseja. Harjoituksia kyllä. Tällä kertaa vuorossa tango. Ihan lavatango, ei mitään wanhaa tangoa, eikä edes argentiinalaista. Ihan tarpeeksi siinäkin on opittavaa :)

6 kommenttia:

 1. What a beautiful feminine card project! I am in awe of it! So pleased you played along with us over at Try It On Tuesday! Your participation is much appreciated! Thank you very much!
  Hugs, Susi

  VastaaPoista
 2. Wow this is really stunning,

  Hugz Tinz

  VastaaPoista
 3. A wonderful feminine card, she does have the look and I thank you for sharing her with us at Try it on Tuesdays.
  Yvonne

  VastaaPoista
 4. Beautifully card! Your lady is a beauty and your design with the stamping and embellishments is wonderful 😁. Thanks so much for joining us at Try it on Tuesday! J 😊

  VastaaPoista
 5. Upea nainen :) Kiva kun tulit mukaan Try it on Tuesday haasteeseen. Aurinkoista viikonloppua.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista! Thank You for comments! On aina kiva saada vaikka muutamakin sana :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!