Lukijat

keskiviikko 27. kesäkuuta 2018

Hellettä kortissa vintage tyyliin ja hikoilua illaksi

KK-Vintage 93   Huh hellettä - It's hot out there
Time Out #112   Warm - Lämpö
It's HOT, it's Summer
Alimmaisena paperi jota kuvioitu kullalla, olkoonpa vaikka auringon säteitä? Sitten raamitin kuviollisella paperilla kuvan jossa paljon keltaista ja suorastaan häikäisevä vesimaisema.

Olen saanut perhospaperin joskus palkintona, nyt vihdoin sillekin löytyi sopiva paikka! Leikkasin pienet koloset siipien reunaan, että sain laitettua varsinaisen leimakuvan osittain niiden alle. Paperi raamitettu mustalla kuten kuvakin.

Leimakuvan daami on ajalta jolloin pukeuduttiin melkoisen peittävään uima-asuun. Taitaa olla vielä uimaan menossa, kun ei ole uimakengät jalassa ja lierihattukin suojaa auringolta :)

Värittelin kuvan proMarkereilla ja suttailin reunoja mustalla.
***
Hellettä luvattu tälle päivälle ja jo aamusta lähes kaksikymmentä astetta! Tarkenee siis ihan vaan ollakin ulkosalla. Todistin sen menemällä aamupäiväkahveille parvekkeelle ja istuksin kirjan kera tunnin verran ja melkein oli liian kuuma :)

En ole siis mikään helteen ystävä, minulle riittä tuo 20 astetta oikein hyvin!

Vaan otettava on mitä saadaan ja jo huomisellehan on luvassa viilenevää ja sateita :( Vaan tänään ollaan kesäkeleissä ja yritän nauttia muiden mukana.

Tanssit iltapäivällä viidelta alkavat Suikkalassa, joten ekstra hikistä iltaa odotettavissa!

4 kommenttia:

  1. Gorgeous card and fabulous combo of papers. I like how the butterflies over lap the image and she is so elegant, as is your colouring. Thanks for joining Time Out

    VastaaPoista
  2. What a super vintage image, Loreal ... she's so elegant ... and so ready for a dip in the ocean! Thanks so much for playing along with us at Time Out! Anita :)

    VastaaPoista
  3. On kyllä ihana tuo asu neitosella. Hieno kortti kokonaisuutena.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!