Lukijat

maanantai 11. kesäkuuta 2018

Aikaa kalastella ja matkalle Säänjärvelle

Penny Black Saturday Challenge June   Anything Goes, optional Masculine - Kaikki käy, valinnaisena miehekästä
Simply Create Too #139   For a Male - Miespuoliselle
Congrats! Now You have more time to Fishing...
Laitoin ruskeakuvioiselle paperille kalastajan kuvan. Sitä värittelin ensin taustaltaan vesiväreillä sinisen eri sävyissä ja sitten metallivärikynillä rypykästä pintaa vasten hangaten sinisillä ja hiukan myös vihreällä.

Itse kalastajan venettä ja vaatteita sun muuta väritin samoilla puuväreillä.

Tarkoitus oli laittaa teippipaloja raamiksi alimmalle paperille ja jättää kuvan verran vain näkyviin mutta teippi olikin kuivunut muovipussiin pakkaamisesta huolimatta ja sain siitä saksien ja kynsien avulla revittyä vain epämääräisiä palasia...

Toisaalta ne näyttävät kyllä aika hauskoilta, joten ei tässä ihan hullusti käynytkään!
***
Sää on muuttunut kovin kesäiseksi, vaikka ei siihen oikein osaa vielä luottaa.... Laitoin varmuuden vuoksi pitkäthousut ja takin päälle kun menin ulos aamupäivällä mutta jouduin palaamaan takaisin ja vaihtamaan kesähepeniin. Oli liian kuuma!

Hameessa ja puserossakin melkein hikoilin kun kävin Kirjastossa viemässä entiset lainat pois ja sitten kirpparille, josta ei mitään löytynyt ja sitten takaisin Kirjastoon lainaamaan uutta luettavaa ja sieltä vielä ruokakauppaan viikko-ostoksille.

Päivä hujahti nopsaan iltaan ja vasta nyt on aikaa istahtaa ja kirjoitella tänne blogiin. Kävin nimittäin vielä toisenkin kerran asioilla, nyt kampaajalta hakemaan hätäapuaineita tuleviin pulmiin. Hän kun on jo aloittanut toiset työt, eikä siis enää laita hiuksiani!

Luultavasti olen tosi pulassa vaikka hätäapukassillinen onkin hyvien ohjeiden kera kaapissa :(

Tanssirintamalla tänään vapaapäivä. Ei hyvä ollenkaan, sillä tulee syötyä vaan ja liikunta jää liian vähälle. Ei edes harjoituksia, eikä mitään! Olen yrittänyt hiukan edes nostaa takamusta sohvalta ja pyörittää hulavannetta jossa myhkyröitä ja painoja vaan jotenkin ei sekään tunnu tarpeeksi liikkuvalta...

Parvekkeella orvokit huutavat vettä jo päivällä, vaikka aamuisin kastelen. Nyt siis on kasteltava kahdesti. Ovat niin pienissä ruukuissa ja parvekkeelle paistaa aurinko suoraan tuntikausia!

Huomenissa melkein herättyä mentävä suihkuun ja sitten jo matkataankin tansseihin kauas Säänjärvelle asti!

3 kommenttia:

  1. Wau... piti oikein zoomailla tuota väritystäsi - kertakaikkisen upea!!

    VastaaPoista
  2. On kyllä todella upea väritys kuvassa ja tietenkin koko kortti on hieno.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!