Lukijat

lauantai 26. toukokuuta 2018

Vintage-kortti Ylioppilaalle ja viikonloppumenoja

KK Vintage #92   Käytä lehtileikettä
Congrats
Harvemmin on pyydetty vanhaan tyyliin olevaa korttia ylioppilaalle. Tätä oli hauska tehdä ja kun se vielä sopii haasteeseenkin niin mikä, ettei :)

Alimmaisena vanhan ruusun värisin kukkasin kuvioitua paperia. Ylioppilaskuva on varsinaisesti lehtileike jossa silmälasimainoksen neitokainen mutta tässä sai neito päähänsä ylioppilaslakin! Kuvan alle laitoin kakkupaperin jonka reunoja mustetin punertavalla ja piparisoikion.

Toinen lehtileike on mustetettu reunoistaan hiukan vahvemmin mustalla ja päälle laitoin ääriviivoja myöten leikatun naishahmon. Vielä palanen nuottiviivastoa, onhan juhlissa aina laulua ja soittoakin?
***
Ensimmäiset voikukat jo höytyviään viskovat tuulen mukaan lentelemään! Itikoita mokomia sen verran, ettei parvekkeella kauaa viihdy :( Muuten se olisi ihanteellinen paikka lukemiselle ja kahvituksiin. Käy pieni tuulenviri ja on varjossa aamupäivän.

Siispä on mentävä ulos. Kun kävelee rivakasti, eivät itikat ehdi mukaan :)

Kävin kaupassa kun kahvimaito loppui ja samalla jostain ilmestyi kassillinen muutakin kotiin vietävää :) Varsinkin jäätelö tekee kauppansa näin kuumalla, on kiva välipala joka viilentää sisäisesti, ainakin hetkellisesti...

Sisällä pidän parvekkeen ovea ja makuuhuoneen tuuletusikkunaa auki niin kauan kuin voin ja kun sisälämpötila on matalampi kuin ulkoilma, suljen räppänät ja verhot ja kaihtimet ja nautin vilpoisasta (24!) sisätilasta.

Viikonloppu alkanut ja menot sen mukaan!

5 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!