Lukijat

perjantai 4. toukokuuta 2018

Sydämellinen viesti ja lisäajan toivossa.

Passion for ProMarkers Week 422   Embossing - Kohokuviointi
Try it on Tuesday   Stencils/Die Cuts or both - Mallinteet/leikkeet tai molemmat
Post Card for You with Heart, Butterfly and Music Die Cuts
Background with Stencil and white paint
Kirjekuoren sisustaa maalasin mallinteen läpi valkealla maalilla pallokkaaksi ja aukokkaaksi. Siniharmaata on myös stanssatussa sydämessä jota kohokuvioin pilkuilla. Stanssattu perhonen sai hiukan keltaista ja kultaa siipiinsä.
 
Nuottiviivasto nuotteineen samassa sävyssä ja alla kuva postikortista. Pianon koskettimia soittamiseen. Aioin laittaa vielä tekstileikkeenkin mutta olivat liian isoja ja ihan väärän mallisia, joten jätin pois.
 
ProMarkers: Buttercup, Yellow and Gold on Butterfly  
***
Kevät senkun keikkuu aina vaan! Sataa ja paistaa ja taas sataa. Onneksi ei haittaa paljonkaan kun sisällä tanssii/siivoaa/laiskottelee....
 
Eilen tein kierroksen kirpparilla, kirjastossa ja kaupassa, kun se jäi tekemättä Vapun vuoksi maanantaina.  Löysin kirpparilta kaksi kasettia joissa on vanhoja kappaleita, varsinkin kipakoita polkkakappaleita valssien sun muiden joukossa useita.
 
Aioin jo unohtaa koko polkan, kun ei meinaa jaksaa millään pomppia tulislla hiilillä kahta kappaletta peräkkäin :( Vaan sitten löysin netin syövereistä (lue You Tubesta) swing polkkaa ja se näytti niin hauskalta, että sitä on ihan pakko vielä kokeilla. Olisiko se sitten se minun jaloilleni sopiva tapa tanssia polkkaa?
 
Salsa ja samba kulkevat aina vaan mukana harjoituksissa, niitä, varsinkin salsaa, kun soitetaan tosi harvoin ja pääsee unohtumaan jos ei treenaa koko ajan. Sama muuten koskee kaikkia tanssijlajeja, joten harjoitustyyleistä ei tosiaankaan tule pulaa!!!
 
Kotihommelit tosin kärsivät hiukan aikapulasta, kun kotiin tultua tulee aina vaan lojuttua kirja kädessä tai ristikkoa ratkoen. Korttejakin teen mieluummin kuin ihan oikeita töitä :) Onneksi eläkeläisen ei edes tarvitse tehdä oikeita töitä ja kotiaskaretkin saa tehdä tai olla tekemättä kun yksikseen asustaa, jee. On minulla siis kaikki mallillaan!
 
Aika kuluu kuin siivillä ja kun vielä kuulin, että jotain semmoista sovellusta puhelimiin ollaan tekemässä jolla saa lisäaikaa, olen toiveikas: Sitähän meistä jokainen tarvitsee, lisäaikaa, eikö? 

7 kommenttia:

 1. Kiva toi tausta, sävelstanssi, pianon nappulat sopivat hyvin yhteen.

  VastaaPoista
 2. Ihanat musiikkiteemat ovat kulkeneet jo "pitkän matkan" täällä blogissasi! Olen niin onnellinen kun ihmiset löytävät sen oman mielenkiinnonkohteensa ja alkavat antaa juuri sille enemmän aikaa... se on sitä eämisen laatua!!
  Minäkin juuri palasin Jive-tunnilta, kyllä tuli hiki... huomenna "vaan" Salsaa.... ja ensi viikolla Reggaeton....
  Ihanaa viikonloppua Sinulle" Dance is <3!!

  VastaaPoista
 3. Gorgeous card Mervi. I love the dramatic colouring on the butterfly and your details look beautiful. Thanks for sharing with us at PFP this week and good luck in the prize draw. Hugs, Denise x

  VastaaPoista
 4. Thank you for sharing your lovely mail art envelope with us at Try it on Tuesdays.
  Yvonne

  VastaaPoista
 5. Kaunista, kaunista. Kiitos kun tulit mukaan Try it on Tuesday haasteeseen.

  VastaaPoista
 6. A fantastic project! Thank you for sharin it with us at Try it on Tuesdays.Hugs, Susi

  VastaaPoista
 7. Great postcard

  Thanks for joining us at Try It On Tuesday challenge

  Joan

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!