Lukijat

keskiviikko 9. toukokuuta 2018

Pariisin kevät lomalaisilla ja immuuniteetti itikoihin

KK-Vintage #91   Pariisin kevät
Have a pleasent holiday
Alimmaisena hauskasti kuvioitu hillitynvärinen paperi joka johdatteli Pariisin tunnelmiin kauan kauan sitten. Samaa entisajan tunnelmaa henkii myös Eiffeltornista otettu vanha korttikuva postimerkkeineen.

Pariisi on muodin ja muodikkaiden naisten kaupunki yhä vaan ja varsinkin charlestonin vallatessa. Naiset ikään katsomatta joutuivat tanssin pyörteisiin helmojen lyhentyessä ja hiusten siinä samalla!

Kulmakuvassa kolme kateellista sisarusta katselee kuinka yksi uskalias on jo muodikkaasti uudistanut itsensä - Pariisin kevät voi alkaa!
***
Niin on kaunista ulkona luonnossa, että silmiä kirvelee. Ikävä vain että kirvelee ja kyynelehtimään saa ilmeisesti äkillisesti puhjennut allergiakin :( Nenä alkoi vuotaa solkenaan ja silmät muurautuivat turvonneiksi ja punaisiksi.

Apteekin avulias työntekijä sanoi, ettei metsäkävelyjä kannata lopettaa vaan on otettava pilleri ja voideltava upeita? paukamia joita yksi ainoa sisälle eksynyt itikka sai aikaan käsivarressani. Ei ihan Araratteja mutta kylläkin pienois atomipommin pilviä - huh!

Nyt pari tablettia syöneenä ja paukamia voidelleena jo ihan immeisen näköinen ja paukamatkin vain punaisina läiskinä. Hengissä ja vain vähän säikähtäneenä selvisin keväästä.

Ikinä ennen ei ole ollut mitään tälläistä. Joku vuosi sitten sain noita paukamia kyllä ja silloin hoitelin myös pillereillä joita sain neuvoksi Apteekista.

Jospa tästä nyt sitten saan ikuisen immuniteetin lahjaksi!

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!