Lukijat

tiistai 15. toukokuuta 2018

Lohikäärmekortti pojalle ja voittoja kaksin kappalein

Simon Says...   For the Boys - Pojille
Penny Black and More  Anything goes - Kaikki käy (kunhan on leimakuva)
Happy Birthday with Dragon
Aika isolle pojalle, eli 6-vuotiaalle, tein suosikkieläimestään lohikäärmeestä, kortin. Raamitin sen keltakuvioisella paperilla kuten nurkassa siiven alle tyrkätyn ilmapallokuvankin.

Ilmapalloja kiillottelin vielä glossyllä pulleammiksi. Nimeron väritin kuten kuvatkin ProMarkereilla. Alimmaisena sinivoittoinen paperi.
***
Huomasin korttini valitun  MAWTT #108 haasteesta TOP 5 ja KK Vintage-haasteesta #91 arvonta voittajaksi! KIITOS molempiin haasteiisiin. On mukava huomata, että korttejani arvostetaan, olipa sitten kyseessä valinta tai Onnetar joka suosii :)
***
Puissa jo isot lehdet. Varmaan kohta jo voi tehdä vastankin jos vaikka intoutuisin saunan lämmittämään. En ole ollenkaan tyypillinen suomalainen, jolle sauna on ehdottomasti välttämätön, vaan suorastaan kartan saunomista.

Olen niin mukavuudenhaluinen, että mieluummin menen suihkuun kuin odottelen saunan lämpiämistä ja joudun vielä siellä hikoilemaankin (vaikka en edes tanssi !) ja sitten se karmea tunne kun verenpaine humahtaa alas ja alkaa pyörryttää. Mitä kivaa siinä siis on? Kysyn vaan...

Mutta ideana vastan, siis ihan itse keräämäni ja sitomani upouuden vastan kanssa, on tosi upea.

Olen tänäänkin istunut parvekkeella lukemassa ja kahvittelemassa ja lukemassa ja syömässä ja lukemassa ja... Siis niin kauan kuin voin. Nyt aurinko on kiertynyt talon tälle puolelle ja paistaa suoraan parvekkeelle, joten kipin kapin sisälle ja ovi kiinni, samoin kaihdin ja vielä verhotkin kohta laitettava jos aikoo pystyä olemaan sisällä.

Avaan aina tuuletusikkunan ja parvekkeen oven yhdeksän maissa ja annan olla kunnes aurinko löytää tänne. Sitten sama illasta jostain 8 maista, jos olen kotosalla. Pysyy huoneilman lämpötila suht siedettävänä.

Tänään olisi kaksikin mahdollista tanssipaikkaa, harmi vaan, että ne menevät pahasti päällekäin! Puolilta päivin olisi jo alkanut Säänjärvellä iltapäivätanssit mutta kun neljältä alkaa omalla paikkakunnalla Teboilin tanssit, niin niihin toki miuluummin. Ovat viimeiset tälle keväälle, joten siksikin tietty.

Kävin eilen kirjastosta lisää kirjoja ja kirpparilla myös vaikka hurja helle melkein poltti käsivarsia ja paljaita jalkoja hameessa kulkiessa. Ei löytynyt kirpparilta mitään mutta ainakin siellä oli varjoisaa! 

Kaupan jätin tällä kertaa väliin ihan laiskuuttani, sillä oli tosiaan aivan liian kuuma edes ajatella mitään kappalistoja... Toivottavasti, valituksesta huolimatta, tämä hellejakso ei ole tämän kesän ainoa!!!

1 kommentti:

  1. Onnittelut voitostasi. Kiva kortti. Toivotaan että helle jatkuis vaikka välillä tulis kylmempi jakso.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!