Lukijat

torstai 24. toukokuuta 2018

Kukkaoksakortti ja kirjaehdotus

Passion for ProMarkers Week 445  Birthday Cards - Syntymäpäiväkortteja
Allsorts Week 468   Happy Birthday - Hyvää Syntymäpäivää
Happy Birthday
Pitsimäisin valkein koukeroin koristeltu paperi alimmaisena. sittten varsinainen leimakuva, kukkaoksa, jonka värittelin ProMarkereilla. 

Raamitin kuvan mustavalkea-kuvioisella paperilla. Perhoset leikelty kirjekuoren koristuksista. Kekskimmäisessä mustaa siivissä.

Leimailin tekstin erilliselle pahvinpalalle ja leikkelin sen kulmiin lovet, että edes vähän mukailisi yhtä haasteista.

ProMarkers: Meadow Green, Forest Green, Blossom, Gold, Sienna 
***
Parempia kesäsäitä tuskin voi edes toivoa! Luonto kukoistaa ja kukkii ja kasvaa suorastaan silmissä. Tuomet ja vuokot kun lopettivat, niin jo sireenit ja lemmikit alkoivat! Omenapuut, kirsikkapuut ja muut kukkapuut suorastaan peittyvät kukkapaljouteen...

Hurjaa elämänvoimaa.

Kyllä sää ja varsinkin valoisuus, vaikuttavat ihmisiin positiivisesti. Kaikki tuntuvat hymyilevän ja rupattelevat jopa melkein vieraillekin ihmisille :)

Tansseissa hikoillaan mutta kukaan ei nurise, vaan todetaan vaan, että huh! onpa hikistä puuhaa. Risulahdessa tiistaina, vaikka onkin iso ulkolava, oli tosi kuumat oltavat. Kattoikkunasta lankesi aurinkoa keskelle lattiia ja läikkä liikkui päivän mittaan kuumentaen ja valisten melkein puolet lattiasta.

Sitä kierreltiin ja varjoisat nurkat olivat haluttua tilaa tanssiessa :)

Eilen illalla hiukan vilpoisampaa mutta sisällä Kruunupuistossa sitäkin hiostavampaa. Alussa vähän väkeä ja sopi hyvin tanssimaan, tauoilla tosi tyhjää. Illan mittaan tupa täyttyi ja vaikka ikkunoita ja ovia oli auki ulos asti, kuumuutta ei päässyt pakoon kuin menemällä ulos.

Siellä nälkäiset itikat odottelivat kuumuutta hohkavia uhrejaan!

Upea punoittava paukaman polvessa pysyy maltillisen kokoisena, koska ostin apteekista allergiatabletteja. Ensimmäiset paukamat olivat mallia kraateri...

No se on sentään pientä, enkä ole edes allerginen millekään!

Kävin aamupäivällä kirpparilla ja löysin puseron. Kirjastoon palautin pikalainakirjan ja otin lainaksi kolme uutta entisten lisäksi. Unohdin pyytää laittamaan samalle palautuspäivälle kaikki, joten nyt on luettava kirjat lainausjärjestyksessä, ettei joudu maksamaan viivästyssakkoja.

Yleensä kyllä ehdin hyvinkin lukea kirjat ajallaan mutta jos niitä lainaa kolme neljä kertaa kuussa, eikä muista laittaa aina samalle palautuspäivälle, voi ensimmäisen satsin kirjoista joku jäädä pinon alimmaiseksi...

Pikalainana oli Sophie Kinsella: Yllätä minut. Se tosiaan yllätti, mutta iloisesti. Olin varautunut kepeään kesälukemiseen jossa sanaillaan mukavia ja jossa tapahtuu kaikkea kummallista ja kaaostakin saadaan aikaan.

No kaikkea sitä toki kirjassa oli mutta myös ihan oikeaa elämääkin ja jopa vaikeita aiheita, avio-ongelmistä lapsuusajan traumoihin mutta niin hyvin kirjoitettuna, ettei niisä ryvetty vaan sanottiin asiat asioina ja mentiin eteenpäin ja totta kai saatiin se Happy End'kin.

Kannattaa lukea vaikka ei olisi kaksosten äiti, eikä keskellä kaaosta :)

6 kommenttia:

 1. Beautiful card. Thank you for joining us for our Anniversary Challenge at PFP
  Natx

  VastaaPoista
 2. What a pretty card you created, loving the image and gorgeous colors too!
  Thank you so much for joining us this week at Allsorts challenge and helping us celebrate 9 years of challenges!
  Ellie

  VastaaPoista
 3. A delightful card. Thanks for joining Passion for Promarkers. Elaine

  VastaaPoista
 4. A really pretty creation with the delicate blossoms, perfect for our 9th Birthday celebrations at Allsorts, many thanks for joining in.

  B x

  VastaaPoista
 5. Really beautiful and thanks for sharing in our special birthday celebrations at PFP

  VastaaPoista
 6. A really pretty card Mervi. I love the beautiful image and your colouring is perfect. Thanks for helping us celebrate over at PFP this week and good luck in the prize draw. Hugs, Denise x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!