Lukijat

maanantai 21. toukokuuta 2018

Kortti lomareissaajalle ja lavatanssiodotusta

Try it on Tuesday   Destination  Välimatkoja
Happy Holiday trips
Vaihteeksi tilkkutäkki-kortti :) Alimmaisena kukkasin koristeltu paperi jonka toisesta reunasta leikkasin irti Eiffel-tornin ja sujautin sen alalaidan aukkoon jonka leikkasin lähes läpi koko kortin.

Halusin nimittäin laittaa osittain näkymättömiin myös kukkakehän ja sen sisään neitokaisen. Vielä mainoslehtisestä irti leikkaamani kesäinen kirjemerkki ja kortti valmis reissaajalle.
***
Huh hellettä! Kovin pitkään ei enää tähän aikaan päivästä voi ulkosalla olla, jos ei loju jossain varjossa kylmä juoma kädessä... tai jäätelö...

Kävin Kirjastossa jo aamupäivällä välttäkseni pahimman helteen ja samalla myös Apteekista monivitamiinipurkin. Olen vitamiinien käyttäjänä uskollinen apteekin tuotteille vaikkakin olen silloin tällöin löytänyt saman tuotteen edullisemmin Tokmannilta tai jopa Lidlistä ja ostan toki silloin tuotteen ihan mielelläni.

Myös Magnesiumin otan Lidlistä ostamastani putkilosta ja laitan yhden tabletin joka ilta vesilasilliseen poreilemaan. Näin kuumalla hikoilun kautta erittyy hurjasti hivenaineita, enkä halua lihaskramppeja.

Kastelin kukkaset uudelleen tänään ja näyttää siltä, että parvekkeen orvokit jäävät - ainakin toistaiseksi - eloon. Laitoin parvekkeelle jäykkää muovinarua tulevia puyykkejä ajatellen seinän koukuista parvekkeen reunaan ja takaisin neljän narun verran.

Siellä on hyvä tuulettaa nyt myös vaatteita jotka yllä kun helteessä on kävellyt. Ei niitä niin paljoa ole, että voisi joka reissulle laittaa uudet päälle ja entiset pesuun...

Kirpparilta löysin herttaisen sinikuvioisen ruusumukin ja kun se oli vielä ilmaisten joukossa, olen hyvin tyytyväinen :) Nyt minulla on erikseen teemuki ja kahvimuki ja jouluinen muki! Tähän asti olen teeni juonut siitä jouluisesta mutta on varmaankin parempi vaihtaa tuohon kukkeaan:)

Huomenna ihka ensimmäiset iltapäivätanssit Risulahden lavalla!

5 kommenttia:

 1. Kaunista Vintagea! Kiva kun tulit mukaan Try it on Tuesday haasteeseen. Aurinkoista alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 2. What a beautiful card project! I am in awe of it! So pleased you played along with us over at Try It On Tuesday! Your participation is much appreciated! Thank you very much!
  Hugs, Susi

  VastaaPoista
 3. A fabulous destinations piece. Lovely vintage papers and details. Thank you for sharing with us at Try it on Tuesdays.
  Yvonne

  VastaaPoista
 4. here from Try It On Tuesday. This is a beautiful card!! Of course I do love Paris, and the pretty colors and image of the woman are super!

  VastaaPoista
 5. A lovely collage card

  Thanks for joining us at Try It On Tuesday Challenge

  Joan

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!