Lukijat

tiistai 8. toukokuuta 2018

Keiju mietiskelee ja ikuista onnea

Moving Along With the Times 70   Fantacy - Fantasiaa
Congrats on Your Special Day
Vanhan ruusun värisiä ruusuja alimmaisessa paperissa. Kuva netistä. Sitä hiukan värittelin 'kauniimmaksi' ja laitoin siipien ääriviivat tussilla pilkuttamalla.

Valmis teksti pyörylässä hopearaamilla. Toinen tekstikin valmis leike ja alimmainen, onnittelu, netista löydetty pohja ja siihen tekstinkäsittelyllä teksti. Siis iisi piisi koko kortti :)
***
Aurinko hellii ja saa heinät ja jopa rikkaruohotkin näyttämään uudessa vihreydessään kerrassaan upeilta. Ja se kevään tuoksu, sen voi aistia aikaisin aamulla. Tosin minun aikaiseni, ei ole kovin aikainen....

Pensaissa ja puissa alkaa jo silmuja näkyä pienen vihreän alun kera. Metsässä kiva kävellä kun maa kuivuu ja voi jo pienillä kengillä käppäillä.

Talossa on joku putkiremontin osio meneillään ja se säikäyttää silloin tällöin kolinalla ja juuri äsken alkoi koski kohista, kun pattereihin valui vettä. Kuulosti ihan siltä kuin ne vuotaisivat solkenaan lattialle!!!

Ensimmäisessä ilmoituksessa rappukäytävän seinällä luki, että kuumaa vettä ei tule kolmeen päivään eikä patterit lämmitä. Jo eka päivänä sitten remonttimies sanoi, kun menin ulos, että kuumaa vettä tulee kyllä. Ei siis tarvitsekaan lähteä naapuriin suihkuun...

Maanantaina. eli eilen kävin kampaajalla joka tietenkin pesi hiukseni, joten ainakin ne olisivat olleet tiptop kunnossa, vaikka kuumaa vettä ei olisi  tullutkaan :)

Huonompi uutinen oli, että hän lopettaa kampaajana ja sovittelimme aikataulua seuraavaan käyntiin . Ei niinkään helppo tehtävä, kun hän alkaa työt jo ensi kuussa! No kaikki on kuin on ja siihen on sopeuduttava.

Olemme kulkeneet yhteistä matkaa koko sen ajan minkä hän on paikkakunnalla toiminut joten sitä alkoi jo tuudittautua uskoon, että ikuisesti.

Vaan eikös sitä sanota, ettei mikään kestä ikuisesti?

Kun on onnellinen, silloin ainakin toivoisi, että se kestää. Ikuisena optimistina koetan uskoa, että onni muuttuu ja paranee, ei katoa!

3 kommenttia:

 1. So beautiful, thanks for joining us at MAWTT, xxxx

  VastaaPoista
 2. Fabulous work! Ideal for my 'Fantasy Challenge' at MAWTT

  Please don't be offended but, it would be beneficial if you added a translate button?

  Happy crafting....

  June/DT

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just added that button. I hadn't think about it at all. I am a real BLONDie :) Thank You for reminding me!

   Poista

Kiitos kun kommentoit!