Lukijat

sunnuntai 6. toukokuuta 2018

Kalajuttu ja metsäkävelyä

Time Out #108   Wild - Villiä
Congrats
Kuten olette huomanneet, olen ihan innoissani noista sydämistä ja pianonkoskettimista :) Ne kun sopivat kaikkiin väreihin ja kaikkiin onnitteluihin - ainakin minun mielestäni.

Tässä alimmaisena sinisellä ja lilalla värillä kostutetuilla sienillä paineltu tausta. Varsinainen kuva on iso kala, liekö lohi? joka pärskähtää vedenpinnalle onkimiehen innolla vetäessä saalista maihin.

Raamitin kuvan sinisellä piparireunaisella ja valkealla. 
***
Suloista sunnuntaita!

Ainakin sää suosii nyt viikonlopun viettäjää. Aurinko paistaa lähes pilvettömältä taivaalta ja lämmittää mukavasti tuulesta huolimatta.

Kävelin ja kokeilin jopa pientä hölkkäävää juoksuakin metsäpolulla kun kukaan ei ollut näkemässä :) En ole juokseva ihminen vaikka tanssiessa voin hyppiä ja juostakin. En tiedä miksi kävely on aina ollut minun lajini.

Kovin säännöllisesti, enkä edes kovin määrätietoisesti ole kävellyt, ihan huvikseni vain. Luonto on puhkeamassa keväiseen loistoonsa ja joka päivä löytyy lisää kasvavaa katseltavaa. 

Linnut sirkuttavat ja laulella lurittelevat innoissaan ja ilma on puhdasta ja raikasta hengittää. Voisiko toivoa parempaa!

3 kommenttia:

  1. Olen monesti pohtinut tätä lenkkeilyä. En ole yhtään lenkkelijä enkä juoksia. Pihalla tykkään touhuta ja möngin kukkapenkeissä monta tuntia mutta jos pitäisi lähteä moneksi tunniksi lenkille sanoisin ei kiitos. Ei vain ole minun juttu, tosin ei ole tanssiminenkaan. :D

    VastaaPoista
  2. Kasvun ihmeet ilahduttavat ja metsäänkin menen, kunhan se on pieni, olen hyvä eksymään :) Tanssi on kuitenkin sitä mitä teen mieluiten. Vaikka yksin kotona jos ei ole tansseja lähistöllä. Mukavia möyrintäilmoja!

    VastaaPoista
  3. A very interesting combination of elements - did you personalize this card for someone special? That fish is definitely wild jumping out of the water - thanks for playing along with us at Time Out! Jill

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!