Lukijat

tiistai 29. toukokuuta 2018

Hyönteisiä kortissa ja viilennystä jäätelöllä

Allsorts Week 469   Insects, Bugs, Bees and Butterflies - Hyönteisiä, leppäkerttuja, mehiläisiä ja perhosia
Happy Brthday
Kahteen kertaan leimailin kasveja kahteen eri paperiin ja toiseen niistä vielä tekstin ja korennon. Toiseen leimailin perhosen ja leimasinpa vielä erikseenkin perhosen ja sen väritettyäni laitoin kiinni vain yhdellä kohotarralla leimatun päälle lentelemään kolmiulotteisesti.

Molemmat paperit sitten osin päällekäin ja aluspaperiksi sinertävää vihreää kuviopaperia. Värittelyt tuttuun tapaan ProMarkereilla.
***
Kotiin helteiseltä tanssireissulta. Että osaa olla kuuma! Kun koko ajan tanssii, no tosin kävin vessassa kerran ja juomassa kahdesti mutta muuten koko ajan, niin hikihän siinä tulee vaikka lavan reunustan ikkunoita avattiin ja isot ovet olivat selällään ja tuulettimet pyörivät katossa ja tuuli puuskissa pudotteli kahvilan pöydiltä paperiliinoja ja kukkamaljakoita...

Ei ihan äsken ole näin kuuma ollutkaan :)

Hauskaa silti ja vaikka välillä tungostakin niin melkein koko ajan mahtui tanssimaan. Tauoilla hyvinkin. 

Luonto suorastaan pursuaa koko ajan uutta ja uutta ihmeteltävää. Edellisenä päivänä jo näin koiranputkia kukassa. Tänään tienvarret sinisinä ja punertavina lupiineista jotka kukkivat ennätys aikaisin ennätyslyhyissä varsissa!

Lähtiessäni laitoin verhot ja kaihtimen ikkunoiden eteen ja jätin tuuletusikkunan raolleen. Oli kiva tulla suorastaan vilpoisaan huusholliin!
 
Aamulla ensi töikseni avaan aina parvekkeen oven ja istuksin siellä niin kaan kunnes joko on lähdettävä tansseihin tai kunnes aurinko kiertyy talon kulman takaa paistamaan parvekkeelle.

Nyt yhäkin pimennyksessä, tosin kaiken läpikin tulee valoa niin, että hyvin näkee kirjoitella ja lukea mutta näin saan huoneet pysymään viileämpinä kuin ulkoilma.

Suihkun jälkeen on ihan kiva istuksia palautusjuoma kädessä ja jäätelö sisäisesti viilentävänä :)

2 kommenttia:

 1. Ihana kesäinen kortti.
  Voi, että tulipa juu mieleen nuo kuumat tanssi-illat. Joskus on jaksanut...
  Kiitos kun olet mukana Allsorts haasteessa;-))m

  VastaaPoista
 2. Fabulous creation, thanks for joining Allsorts challenge, good luck.
  Happy crafting
  Tracy x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!