Lukijat

lauantai 21. huhtikuuta 2018

Musiikkia kortissa ja mööpelien siirtoa

Inkspirational 159   Play - Soita, pelaa, kisaa...
Soitellen Hyvää Syntymäpäivää
Kerrankin sai laittaa kukkia, vaikka vähänkin :) Kukkaset valmiina lankkuaitapaperissa ja niiden väriin soinnuttelin alimmaisen paperin.

Nuottistanssaus ja nuotteja myös soittajakuvassa, että arvattaisiin siinä toivoteltavan hyvää synttäriä oikein saksofonilla!

Ja että ihan kirjaimellisesti olisi haaste huomioitu, laitoin vielä neitokaisenkin kehottelemaan, että soittelepas :) Vähäiset värittelyt ProMarkereilla.
***
Sen verran kiire viikko, etten ole edes blogia ehtinyt kirjoittelemaan! Kävin Savonlinnassa kahteen otteeseen, peräkkäisinä päivinä vielä, kun toisena tapasin siskoni ja toisena ystäväni. 

Joka ilta tai iltapäivä on ollut tansseja ja kun ei tansseja niin harjoituksia. Vähän jo alkoi jaloissa tuntua, että liikuttu on. Savonlinnassakin kun käveltiin koko ajan kaupasta toiseen ja vain välillä istahdettiin kahviossaa tai toisessa....

En kyllä valita, vaan hymyssä suin ajattelen viikkoa :)

Nyt piti sitten ottaa itseään niskasta kiinni ja tehdä viikkosiivousta ja pyykätä ja raivailla muutenkin jälkiään, ettei ihan hukkuisi hommeleihin.

Sain sentään tehtyä Äitienpäiväkortteja myyntilaatikkoon ja pari tilauskorttiakin joista kummastakaan en muistanut edes kuvaa ottaa :( Ei ne nyt niin merkillisiä olleet mutta toinen olisi ollut passeli haasteeseen ja toisenkin olisin varmaan saanut johonkin ujutettua.

Viime viikonloppuna sain merkillisen puuskan kesken kaikkien kiireiden ja huitaisin mööpelit eri paikkoihin olohuoneessa. Pari lipastoa siirtyi työhuoneesta olohuoneeseen ja olohuoneesta pöytä lipastojen paikalle. Sohva on nyt päinvastaisella puolella kuin ennen ja TV kin, josta kaikki oikeastaan sai alkunsa, on varjonpuoleisella sivulla työpöydän päällä läppärin rinnalla.

Ruokapöytä ikkunan edessä takaa jatkuvan näytelmän ulos katsoessa ja siitä on mukava seurata lintujen ja oravien puuhia. Lumetkin sulivat huis hais ja nyt puusto näkyy ja kannot ja tottakai myös roskat. Nehän voi mieltää lannoitteeksi, eikö vain?  

Mukava viikonloppu sisältää sekin tansseja. Huomenna matkataan Kiteelle.

4 kommenttia:

 1. Kiva kortti :) Joskus on kiva vaihtaa järjestystä oikein kunnolla :)

  VastaaPoista
 2. Sinäpä oot ollut superahkera. Kivan näköinen kortti.

  VastaaPoista
 3. How lovely! Just perfect for our 'Play" challenge! Thanks for playing with us at Inkspirational!
  - Shauna

  VastaaPoista
 4. Simply fabulous; plenty of play images here to charm and delight. Thrilled to see you in the Inkspirational gallery!
  ~carol

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!