Lukijat

torstai 22. maaliskuuta 2018

Pääsiäistipunen ja lumista maisemaa

I Love ProMarkers #355   Things that fly - Lentäväisiä
Try it on Tuesday   The Call of Spring - Kevään kutsu
Happy Easter
Tein korteista taustan tälle kortille! Leikkasin tulppanien kärkiin koloset, että voin laittaa varsinaisen kuvan osittain niiden alle.

Kortissa oli myös tuo keltainen perhonen liimattuna kohotarralla, joten sen siiven alle sain mukavasti reunan laitettua.

Digikuvan olen saanut palkinnoksi QKR sivustolta ja se on mielestäni niin hauska, että käytän  aika usein myös lasten kortteihin lentelemään :)

Raamitus mustalla sekä kuvaan, että tekstiin. Värittelyt Promarkereilla, taustaa hankasin mustetyynyllä punertavaksi heijastamaan tulppanien väriloistoa.

ProMarkers:Canary, Yellow, Gold, Forest Green, Sienna, Cinnamon, Bright Orange, Ice Grey2
***
Lunta, lunta, lunta vaan! Sitä tänä talvena kyllä riittää... Lisää tulee solkenaan harva se päivä. En tykkää yhtään mokomasta. Ainoa hyvä asia siinä lienevät upeat timantit hohtavilla hangilla. Niitä en kyllästy katsomaan. Varsinkaan ikkunan läpi lämpimästä :)

Onneksi sentään on mahdollista tanssia, olipa keli mikä hyvänsä. Muutoin talven ankeus kyllä lamauttaisi ihan kokonaan.

Sitäpaitsi pidän lumitöistä! Ihan totta. Jos vaan suinkin on mahdollista.eli ei ole ajettu pihaa paljaaksi traktorilla ja auralla, menen kolailemaan ja lakaisemaan. Jos niin hassusti käy, etten ehdi ensimmäisenä, kolaan ainakin polun jota pitkin on hyvä mennä oikotielle :)

Tämän päivän kävely ei tavallisuudesta poiketen vienyt Kirjastoon, eikä edes Kirppikselle, vaan kauppaan ja sinnekin menin vain hakemaan pakettia. Pistäydyin sentään Apteekissa, kun C-vitamiinit alkavat olla lopussa.

Mukava kävellä kun ei ollut kylmä, eikä silloin edes lunta sadellut, ihme kyllä! Vain jostain nurkalta kääntyessä sain kylmän puhurin viskomat lumet puista niskaani ja suoraan naamaan jotain märkää ja kylmää... 

5 kommenttia:

 1. Such an amazing card - so lovely and the vibrant colours of the tulips and the other cute motifs make it adorable! Oh yes - we had snow the last days as well here in the North of Austria - not as much as you but more than we like to have in March normally - but slowly it gets warmer now and today we had sun from the morning till afternoon and the temperature got up to 16 degrees Celius - unbelievable! I send some of the warmth in your direction and hope it arrives very soon! Thank you very much for joining us at Try It On Tuesday dear Loreal!
  oxo Susi

  VastaaPoista
 2. A beautiful card, lovely colours for spring and pretty flowers. Thank you for joining us at Try it on Tuesdays.
  Yvonne

  VastaaPoista
 3. What an adorable card! The cheerful colours, flowers, butterfly and cute bird look beautiful together 😁. Thanks so much for joining us at Try it on Tuesday! J 😊

  VastaaPoista
 4. Ha-ha-this little bird is a lot of fun and made me smile. Thanks for the spring inspiration and joining us at TIOT. Hugs-Erika

  VastaaPoista
 5. A wonderful card.


  Thank you for joining us at TRY IT ON TUESDAY

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!