Lukijat

sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Kukkia hempeästi ja hiusten kuivatustakin pian

Passion for ProMarkers Week435   Spring - Kevät 
Simon Says... Easter Inspired - Inspiroidu Pääsiäisestä
67. MAWTT   Easter - Pääsiäinen
KK Vintage   Kukkaloistoa - Flower Power
QKR Stampede 287  Anything Goes - Kaikki käy 
Pääsiäiskortti kukkien kera

Yhdessä haasteessa pyydettiin hempeitä ja lempeitä pastelleja keväiseen korttiin, joten niitä tässä enimmäkseen sitten on.

Alinna kaunista verkko- ja pitsikuvioitua lilahtavaa. Sitten kukkiva palanen tapettia. Netistä löytynyt sireeninkukkia (?) ja tekstia sisältävä kuva sinertää.

Varsinainen leimakuva on pyörylä jossa minulle tuntemattomia kukkia, mutta voisivat olla hyvinkin jotain keväisiä liljoja...

ProMarkers: Lilac, Meadow Green, Pastel Blue, Lime Zest, Buttercup
***
Upea aurinkoinen, suorastaan lämmin, sunnuntaipäivä! Aamulla oli alle viiden miinuksen ja nyt hyvää vauhtia kohti kahta. Ainoa haittapuoli tässä lämpenemisessä on liukkaus. Olin parikin kertaa mennä nurin kun kävelin lenkin ympäri puistikon ja samalla vein vaatteita WHF laatikkoon.

Sepeliä oli kyllä heitelty runsaalla kädellä mutta kun alla on kuhmuraista jäätikköä, se ei paljoa auttanut. Hipsuttelin varovasti pahimmissa paikoissa ja yritin muutoin pitää askeleet rentoina.

Sisälläkin lämpiää melkein liikaakin, joten silloin tällöin olen tehnyt asiaa parvekkeelle. Laitan jotain tuulettumaan tai kuivumaan aluksi ja kannan sitten sisälle ja taas uudestaan. Hassua mutta toisaalta, näin saan hyvää ulkoilman tuoksua ja viilennystä samalla kestaa sisätiloihin.

Illaksi menossa tanssikurssille ja tanssimaan. Töllillä järjestetään silloin tällöin kurssi ennen tanssin alkua samaan hintaan ja tällä kertaa on vuorossa cha cha. Siihen olisi kiva saada uusia kuvioita.

Sitäpaitsi ei koskaan opi liikaa joten kertauskin käy, kunhan ei ihan alusta kovin kauaa askelleta...

Kohta siis mentävä suihkuun ja alettava valmistautua. Vain hiusten kuivaaminen vie paljon aikaa, muu restaurointi on unohdettu turhana :) Annan hiusten kuivua itsekseen ja puristelen niihin taipuisuutta, siinä kaikki!

Mukavaa loppuiltaa kaikille täällä pistäytyville!

8 kommenttia:

 1. A lovel card. Thanks for joining Passion for Promarkers. Elaine

  VastaaPoista
 2. Such a lovely card and and thanks for sharing with us at Passion For Promarkers this week.

  VastaaPoista
 3. Looks wonderful, thanks for joining us at MAWTT xxx

  VastaaPoista
 4. Gorgeous card Loreal - so pretty! Thanks for joining in my Spring challenge at Passion for Promarkers this week, good luck, Juliexx

  VastaaPoista
 5. Such a very pretty card
  Thank you for joining us at Simon Says Stamp Wednesday Challenge this week.

  Jo x

  VastaaPoista
 6. Heippa! Nyt tuli kuumotus tehdä uusi blogi. Tervetuloa lukemaan ja jättämään blogivinkkejä! :) https://touhoosi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. A lovely Easter card. Thank you for sharing it with us at QKR Stampede.
  Mary

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!