Lukijat

maanantai 12. maaliskuuta 2018

Kotelokortti ja lauha ulkoilusää

KK Vintage #89   Jotain avattavaa - Something you can open
Congrats!
Inside - Avattuna
Butterfly embossed twise, first with flowers and then with gold embossing
 
Ostin Savonlinnan reissulla Suomalaisesta Kirjakaupasta 5 kotelokortin valmispakkauksen. Siitä taittelin ja yritin taiteillakin kotelokortin synttärilahjaksi suklaan ystävälle.
 
Kotelo-osaan siis laitetaan vielä suklaapatukka ja tyhjään tilaan ruusun lisäksi sisälle muutama onnitteluriimi ja lähettäjän nimi tietty myös.
 
Aika lailla pientä näpertelyä oli tämän kortin teko, eikä havereiltakaan vältytty. Leikkasin liian lyhyen palasen heti etukanteen!
 
Perhonen ensin kohokuvioitu kukkasilla ja sitten vielä kullallakin silattu! Onhan sentään juhlapäivä, vaikka ei tasavuosista olekaan kyse.
 
Myös paperit samasta kaupasta alehintaan ostettu. Harmi, että niin pitkä matka aina askartelukauppoihin. Tai voihan se olla jopa hyväkin! Ostaisin aivan liikaa kaikkea jos olisi kaupat vieressä :) 
***
Kiva ulkoilusää sattui vapaaksi maanantaiksi. Oli oikein mukava kävellä kun ei palellut! Samalla kierrokset Kirjastoon ja Kirpparilllekin. Kauppa saa jäädä huomiseen tai jonnekin tulevaisuuteen, sillä pakastin pullottaa sapuskaa joka pitää ensin käyttää.

Vain jugurttia ja ksylitolikarkkeja on silloin tällöin käytävä ostamassa. Karkit tanssi-iltojen käyttöön kun suuta kuivaa huiskiessa :)

Löysin neljä kirjaa joita en ole aikaisemmin lukenut ja odotankin niiden sisältöä innolla :) Pari edellistä kertaa toin turhaan kotiin kirjan jonka muistin liiankin hyvin, vaikka en kansikuvasta, enkä edes taustan selostuksesta tunnistanut :)

Kirpparilta halpa kierros - ei löytynyt mitään ostettavaa.

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!