Lukijat

lauantai 3. maaliskuuta 2018

Kimaltavat onnittelut ja kylmää säätä

Time Out #104   Bold - Sanakirjan mukaan tarkoittaa lihavoitua tekstiä, jotain selväpiirteistä, rohkeaa ja jopa karskia
Congrats 40 times :)
Hope that the Number with silver on wood is bold enought
Yhä vaan leimailtuja lumihiutaleita taustalla. Nyt hempeillä kukkasilla sentään koristeltuna :) Hopeakartongin palasella nuotteja kohokuvioituina ja keskellä vielä se tärkeä numero!
 
Numerot puisia. Laitoin päälle kimalleliimaa mutta se oli niin ohutta, että piti ripotella vielä paksu kerros hopeahippusia päälle ennenkuin alkoi näyttää oikeanlaiselta.
 
Mustalla tussilla käsittelin numeroiden reunukset jotka paistoivat vaaleina ikävästi. Kukkaset leikattu kirjekuoresta. Olivat siinä koristeina.
***
Maaliskuussa mennään mutta ainakin yöt yhä vaan hyvin kylmiä, yli 25 asteisia! Päivisin aurinko paistaa siniseltä taivaalta ja lämmittää ikkunoiden läpi huoneet melkein liian kuumiksi, mutta kun aurinko laskee, alkaa lämpötilakin laskea nopeasti.
 
Ei siis minun talveni ollenkaan.
 
Kävin sen verran ulkosalla tänään, että lähikaupasta sain ostettua ensi viikon ruuat. Tai ainkin toivon, että riittävät sinne asti, että edes hiukan lämpenee...
 
Olisi vielä tarkoitus matkata Savonlinnaankin loppuviikosta mutta saas nähdä. Nämä säät eivät todellakaan innosta ulkoiluun...

2 kommenttia:

  1. This certainly is a bold card-the thick, bright numbers on the wood really add to the boldness against the subtle background. Thanks for joining Time Out

    VastaaPoista
  2. A bold, bright, stand out shimmery panel against a lovely delicate background, Loreal ... so pretty with the soft blooms! Thanks so much for playing along with us at Time Out! Anita :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!