Lukijat

keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Kaihoileva neito ja vähän Pääsiäistäkin

Leimaillaan ja Väritellään #21   Kuplat ja pisarat
Olet ajatuksissani...
Neitokainen ajattelee puhekuplan verran ainakin armastaan... Toivon mukaan tuokin riittää haasteen kuplaksi!

Taustapaperi on ryppypintaista ja siihen leimailin kuun paistelemaan pilvien välistä ja hankailin sinisellä leimaväreillä pintaa. Mustalla suttailin loput paperista.
 
Leimakuva neitokainen ja teksti leimattu eri papereille ja kohotarroilla hiukkasen nostettu alustasta. Niitäkin suttailin mustalla reunoista.
***
Kylmän yön jälkeen aurinkoista ja lämpenevää kuten jo muutaman päivän on ollut. 

Koti koristautuu hiljakseen Pääsiäistä varten. Laitoin jo pois jouluvalot ikkunasta, vihdoinkin! Mutta vasta nyt, kun ne toimivat niin hyvin yövaloina!!! Näkee muita valoja sytyttämättä kulkea vessaan...

Ostin eilen mininarsissikassillisen nuppuisia kukkia ja nyt ne mokomat ovat jo melkein kaikki auki. Toivon mukaan kestävät Pääsiäisen ajan.

Laitoin ikkunalle kukkien paikalle kynttilöitä ja kukkakoristeita ja kiedoin metallisen kukkatelineen keltaisiin sydämiin. Kukissa on myös valkoista ja keltaista.

Aion vaihtaa kynttelikköihin vihreät tai keltaiset pitkät kynttilät vasta lauantaina, kumpia nyt satun löytämään kätköistäni :)

4 kommenttia:

 1. Minä aina ajattelen ettei ole jouluvaloja vaan kaamos valoja. Valoja voi silloin pitää niin kauan kun on pimeää. ;) Kiva kortti!

  VastaaPoista
 2. Vaikuttava tunnelma, tuo kuutamo taustalla on upea. Kiitos kun osallistut LV-haasteeseen!

  VastaaPoista
 3. Taianomainen tunnelma, upea kortti.
  Kiitos kun tulit mukaan LV haasteeseen;-))m

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!