Lukijat

tiistai 27. maaliskuuta 2018

ATC lintusia ja yökylmiä

E-A-C 422   Spring or Pink/Green - Kevät tai pinkki/vihreä
QKR Stampede Challenge 288   Anything Goes - Kaikki käy 
MAWTT 67.  Easter - Pääsiäinen
I Love ProMarkers 355   Things that fly - Lentäväisiä
Oma Pääsiäisaiheinen ATC-kortti Sinille 'Tiputerveiset'
Happy Easter ATC-card
Tein ATC-kortistani hiukan juhlavamman  kultaisella paperilla ja kohokuvioin sen sydämillä. Hankasin kohokuviointeja vielä hiukkasen santapaerilla, että näkyy paremmin.
 
Kotiin kannetaan pari kertaa viikossa postin kuoria joiden sisällä enemmän ja vähemmän mainoslehtisiä. Postin kuoresta tämäkin 'postimerkki' ATC-kortin kulmaan :)
 
Sama tipunen joka saatu QKR haasteesta voittona, on väritetty tällä kertaa maltillisemmin sopiakseen kortin väreihin.
 
ProMarkers: Yellow, Powder Blue, Gold, Ice Grey2
***
Kaunis aurinkoinen päivä. Siirsin kukkaruukut jo eilen pois ikkunalaudalta, sillä aurinko porottaa ne kuiviksi muutamassa päivässä, enkä usko, että varsinkaan sant pauliat erityisemmin rakastaisivat paahdetta...
 
TV on vaikeampi suojata kuumuudelta, joten joudunkin vetämään kaihtimen puolilta päivin ikkunan eteen, ettei kone-parka ihan läkähtyisi.

Pidin parvekkeen ovea auki imuroidessa. Sekin on tehtävä useammin nyt kun auringonpaiste näyttää joka-ainoan pölyhiukkasen :(

Eipä sen puoleen minua haittaa vaikka koko huusholli tuntuu olevan puuteroitu ohuelti pölyyn melkeinpä heti kun imuroinnin lopettaa, mutta jos joku on tulossa kortteja hakemaan niin saattaapi luulla, että elän kuin pellossa :)

Liian siistiksi tuskin imuroinnillakaan saa paikkoja joten siivoan kun ehdin tai kun siltä tuntuu.

Illaksi Imatran Kylpylään tanssimaan ilmaisiin tansseihin. Tänään outo päivä kun ei ollut maratonitansseja, tuplamaratonista puhumattakaan. Alkaa jo Pääsiäisaika painaa päälle, eli tanssit harvenevat tällä viikolla.

Muistan vielä ajan jolloin torstaisin oli kyllä ravintola auki mutta ei tansseja ja pitkäperjantaina sai vain ruokaa sieltä. Lauantai meni siinä sivussa ja Pääsiäissunnuntai ja toinen Pääsiäispäivä olivat kiinni taas. Kamalaa oli, sen muistan hyvin kun ei päässyt mihinkään tanssimaan!!!

Kyllä nykyään on paremmin. Perjantaina tanssitaan ja sunnuntaina olisi valittavaksi kahdetkin ja maanantainakin tanssitaan, vaikka yleensä se on 'vapaa päivä'.

Yöt ovat pysyneet kylminä, joten oikeaa kevättä saa vaan haaveilla tulevaksi :( Yritän odottaa kärsivällisesti, vaikka vaikeaa se on.

5 kommenttia:

 1. Suloinen kortti. Minäkin siivosin tänään. Todella hyvin näkyy pölykoirat kun aurinko paistaa ikkunasta sisään.

  VastaaPoista
 2. Wonderful card, thanks for joining us at MAWTT. Xx

  VastaaPoista
 3. I have used this image before! I really like how you finished it - great bg and coloring. Thanks for joining us at the QKR Stampede anything goes challenge this week. Dorothy S, DT member

  VastaaPoista
 4. What a fun card Thank you for joining us at I 💖 Pro Markers Challenge blog big hugs Sharon DT member xxx

  VastaaPoista
 5. Beautiful creation! I love sweet image!
  Thanks for playing at I Love Promarkers Challenge.
  Ileanaxx

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!