Lukijat

perjantai 9. maaliskuuta 2018

ATC kortti vaihtoa ja Savonlinnassa käynti

Simon Says...   Girl Power - Tyttöenergiaa
ATC 'Tulppaanien kaipuu' - ATC 'Long for Tulips'
Pitkästä aikaa tein ATC kortin ja mielestäni se käy myös tähän haasteeseen jossa puhutaan tyttö- ja energiasta. Kyllä kai meistä jokainen kaipaa silloin tällöin piristystä ja mikäs sen paremmin piristäisi kuin kevään ensimmäinen tulppaanikimppu?

Kortista johon on vesiväreillä tehty tulppaaneja tein pohjan ja leikkasin hiukan aukkoa yhden kukan sivustaan, että sain sujautettua neitokaisen kasvot sen takaa esille.
***
Merisiniltä sain ATC kortin jonka aiheena oli  'Kevään merkkejä' kuten tuon ylläolevankin jonka hänelle lähetin.
Merisinin ATC jossa iloisesti paistava aurinko ja pajunkissat!
Kiitos kortista ja mukana tulleista ihanuuksista!!
***
Oudosti pilvessä aamusta alkaen, en minä niinkään, vaan ikkunasta näkyvä maisema! Ja yhdentoista maissa leijaili jopa muutama hiutalekin! 

Kun katsoin mittaria niin ihme ja kumma ihan maltillisia lukemia: -5!

Päivän mittaan on ilma leudontunut koko ajan ja lisää lumihippusiakin leijailee silloin tällöin, vaan ei niistä kasaa saa millään. Hyvä niin, sillä parveke on jo lähes kukkuroillaan entisistä!

Reippailin sen verran ulkosalla tänään, että kävin kaupassa ja samoilla lämpimillä laitoin kumisaappaat jalkaan - niissä kun on pitkät varret - ja painuin parvekkeelle.

Lapion varmaankin vartin verran, ennenkuin lapio kolahteli jäätyneeseen kerrokseen, jota ei saa irti ennenkuin plussakelit suvaitsevat saapua...

Eilinen meni rattoisasti Savonlinnassa siskoa helssaillessa. Kun nyt ensin pääsin junaan. Se oli nimittäin puoli tuntia myöhässä!

Eipä ollut onneksi kiirettä vaan hyvin ehdimme niin kahvilaan kakkuja syömään kuin kirpparikierroksellekin :)

Kun vielä yhdellä kirpparilla oli kaikki puoleen hintaan, tein hyviä löytöjä ihan urakalaa. Löysin pari hametta ja neljä puseroa ja yhdet kengät.

Kotona kokeillessa tosin huomasin toisen hameen olevan liian väljä, joten se saa odotella ompelutaitoista apua ja yksi puseroista oli ihan liian iso. No, onneksi sen voi laittaa kiertoon, eli toiselle kirpparille vaan saman tien.

On tosi kiva käydä kaupungissa, olipa se sitten Imatra, Lappeenranta tai Savonlinna, kun niissä on paljon enemmän tarjontaa, niin kirppareiden kuin askarteluliikkeiden ja kirjakauppojenkin muodossa.

Nytkin matkaa lähti pari lehtiötä papereita ja kotelokorttien valmiiksi uritettuja pohjia. Suomalaisessa Kirjakaupassa oli ALE ja vielä sai ihka 'ilmaisiakin' kun käytti edelliseltä vuodelta kertynyttä boonusta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!