Lukijat

maanantai 5. helmikuuta 2018

Kuppikakkuja ja vaatepulmia

Passion for Promarkers Week 429   Inspiration Photo - Kuvassa  mm. pilkullisissa vuoissa kuppikakkuja
Congrats
Sydämellinen taustapaperi jossa haasteen vaatimia kuppikakkusia. Laitoin myös ruusun, onhan kysymys onnittelusta ja onnittelijakin löytyy pienenä hahmona!
 
Kultasin kohopulverilla valmiin tekstin ja laitoin sen alle vielä timanttirivin.
 
ProMarkers: Berry Red, Meadow Green, Satin, Blush, Caramel
***
Upea aurinkoinen päivä. Muuten suorastaan täydellinen talvipäivä mutta kova tuuli ja suorastaan läpitunkeva kylmä viima vei äkkiä ulkoiluhalut ja sai silmät ja nenän vuotamaan.
 
Miten kymmenen astetta voikaan olla niin pahuksen kylmää? 

Olisin toki lähtenyt muutenkin ulos ovesta mutta oli sentään myös hyvä syy: Kampaaja-aika. Matkalla vein kirjaston kirjat ja otin uusia. Olin aikonut mennä vielä kampaajalta tullessani kirpparillekin mutta sen jätin väliin ihan kylmyyden takia.
 
En ollut ainoa kylmissäni, vaan kampaajakin paleli, jopa sisällä! Hatara vanha rakennus kun ei oikein pidä lämpöä sisällä tuulisena päivänä.
 
Onneksi olen hyvin lämminverinen eli on yleensä aina liian kuuma. Nyt siitä on tosi hyötyä. Voin käyttää syksytakkia yhä vain, tosin villatakin puen alle ja neuloskankaisia pitkiähousuja joiden läpi tuuli puhaltaa mutta kun alla on lämpösukkikset, ei ole pelkoa palelemisesta.
 
Vain kasvoja ei voi kokonaan peittää. Niinpä ulkosalla tuntuu aina talvipakkasella, että iho suorastaan kuoriutuu kasvoista! Kotiin tultua hehkun kuin paraskin majakka ja voisin varmaankin lämmittää pienen kylän poskien kuumotuksella.
 
Vaan sisällä on lämmintä. Kuljeskelen kotona pelkkä olkainmekko yllä.  

Kun ajelemme tanssipaikoille, olen ainoa joka riisuu päällysvaattensa autoon tullessa. Muut ovat koko matkan ajan takki päällä.

Huomenna mahdollisuus tuplamaratoniin tanssirintamalla, sillä ensin menemme autolasti tanssijoita Lappeenrantaan Tirilään, sieltä on lähdettävä ennen arvontaa, että ehdimme Simpeleen Teboilille ja kun puoli kahdeksalta lopettelemme on jo kiire Imatran Kylpylään ilmaisiin tansseihin!

Kiirettä pitää mutta onneksi kaikkialla muualla on tarjolla syötävää lipun hintaan kuuluen. Emme siis kuolla kupsahda nälkään. Vettäkin saa vaikka kuinka monta lasillista ja jopa mehua on tarjolla ainakin Tirilässä...

Mietin juuri kuinka monet sukkahousut on varalle otettava, kun sunnuntaina rikoin yhdet jo laittaessa, vaihdoin ja rikoin toiset tansseissa ja vaihdoin. Ne kestivät mutta miten on kolmet tanssit, pitääkö olla kolmet varalla? 

Ainakin kosteuspyyhkeitä, dödöä ja pari puseroa ihan varmuuden vuoksi kassiin :)

3 kommenttia:

 1. Teillä onkin kunnon tanssimaratonia <3 Kuulostaa mukavalta :)

  VastaaPoista
 2. Oh what a super creation, Thanks for playing on Passion for Promarkers this week, Hazelx

  VastaaPoista
 3. Really cool card with fabby design. Thanks for joining our challenge over at PFP. We have a new fun challenge up by now.
  Love n hugs
  Marie

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!