Lukijat

maanantai 19. helmikuuta 2018

Kissa kirjeessä

Penny Black and More February   Love, Hearts and Flowers - Rakkautta, sydämiä ja kukkia
Penny Black Saturday Challenge February   Anything Goes, use scraps - Kaikki käy, käytä tilkkuja/tähteitä
Allsort Week 455   Handmade Flowers - Käsintehtyjä kukkia 
Congrats
Gold embossing
Embossed Bows
Flower embossing and handmade Flower
Laitoin oikein kuvakavalkaadin josta näkyy hyvin nuo kohokuvioinnit. Sain lahjaksi askartelulehden jonka kylkiäisenä oli kohokuviointikansio ja sitä piti toki heti kokeilla :)

Noita kukkia olen tehnyt vinon pinon aikoinaan ja nyt haasteeseen niitä taas tarvittiin. Laitoin keskustoiksi kantikkaat kultaiset tarrahelmet, että sopisivat kortin väreihin paremmin.

Kultaa on myös raamituksena ja alimmaisena koko kortin raamina. Kultaisella paperilla on valkeita, onko nuo nyt lumihiutaleita vai kukkia vai mitä?
 
Penny Blackin hellyttävä kissanen kurkkii kirjekuoresta ja sydänkin löytyy, kuten haasteessa pyydetään. Värittelyt ProMarkereilla kuten tavallista.
***
Kiireisen tanssiviikon jälkeen melkein yhtä kiireinen tanssiviikko alullaan :)

Ehdin tänään, jolloin ei ole tansseja, käydä kirpparilla ja kaupassa ja kirjastossa tavallisen rinkini. Aurinko paistoi koko päivän ja on nyt laskemassa hiljalleen horisonttiin.

Kaunista ja talvista noin 10 asteen pakkasessa oli kävellä. Vaan kun käännyin paluumatkalle, sain viiman kasvoille, eikä ollut enää yhtään mukava kävellä ulkona :(

Kipin kapin kotiin ja kirjoittelemaan tuonne facen puolelle listaa tämän viikon tansseista, että muutkin tietävät minne voi mennä :)

Siellä oli linkki Uutisvuoksi-lehden viimeviikkoisiin Töllin tansseihin ja kolme kuvaakin. Harmi vaan, etten näy ainoassakaan... Olin kyllä tanssimassa koko ajan, paitsi arvonnan aikana, ihan totta!

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit!