Lukijat

keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Siili lahjan kera ja harjoittelua

Leimaillaan ja väritellään #19   Eläinbingo, rivini: Kuviopaperi-eläin-glitteri
Penny Black Saturday Challenge January   Anything Goes - Kaikki käy
Penny Black and More January   Something New - Jotain uutta
Penny Black image Hedgie with present
Background paper is paper from Christmas present  Papercraft newspaper

Penny Blackin siili lahjoineen ujosti punastuvin poskin toivottelee onnea. Alla kimalteleva metallipaperi jota kohokuvioin kiekuroilla. Niiden alla punaista paperia, sen kohokuvioin ruusuilla.

Leikkelin vielä reunoille kukkasia paksusta pahvista joka on ollut jonkin leimasinsetin alla varmaankin joskus. Alimmaisena Papercraft lehden kylkiäisenä saatu lahjapaketein kuvioitu paperi. Itse lehti oli joululahjani.

Värittelyt Pomarkereilla ja kuvan alla vielä punaista paperia raamina.
***
Talvi on alkanut toden teolla, sillä pakkasta ja lunta on ollut jo viikon verran aivan liikaakin minun mielestäni. Kylmä viima tekee ilmasta purevan, eikä kovin mielellään mene ulos kuin pakosta...

Kaupassa sentään on käytävä ja uskaltaudun sentään myös Kirjasto ja kirppiskäynneille. Toppatakkikin on pari kertaa jo ollut päällä, vaikkain on sanottava, että se on liian kuuma kävelemiseen!

Siispä yhä vain ohuessa hupparissa jos aion vain kävellä tai menen kauppoihin sisälle välillä. Näin ei tule liian kuuma sisälläkään. Pipon löysin yhdellä kirppiskäynnillä ja se on ollut uskollisesti päässä siitä alkaen :)

En ole ollenkaan pipoihminen vaan yleensä käytän korvaläppiä. Korvat kun ovat viimanarat. Pääni kestää hiusten alla lämpimänä ihan muuten vaan ... Mutta kuten sanoin, nyt suojaan pipolla, näytänpä sitten vaikka kuinka hassulta. Eihän hymyilevissä ihmisissä mitään pahaa ole, eihän?

Tanssiminen maittaa aina vain paremmalta jos mahdollista. Yritän oppia uutta vaikka se on aikaa vievää hommaa. Kuulemma kuviota on toistettava noin 10 000 kertaa enennkuin siitä tulee niin selkeä ja varma, että voi vaikka silmät ummessa ja vaikka kenen pyöriteltävänä sen osata!

Siispä niitä toistoja teen ja teen ja teen ja...

Onneksi myös harjoittelu on kivaa. Varsinkin muiden harjoittelijoiden kanssa kun mahdollisille virheille voi yhdessä nauraa ja huomaa, etteivät ne toisetkaan ihan joka kerta oikein tee.

7 kommenttia:

 1. Oi miten suloinen kortti❤ Täällä meillä on nyt myräköitynyt niin talveksi että pipo on kyllä tiukasti päässä kun ulko-oven avaa:) Tanssi on ihana harrastus! Mukavaa viikonjatkoa!

  VastaaPoista
 2. A really cute card, love the sketch!
  Thanks so much for sharing at Penny Black and More challenge!

  VastaaPoista
 3. Very cute! Thanks so much for sharing with us at the Penny Black & More challenge.
  Lynn x
  DT

  VastaaPoista
 4. Ompas värikäs ja iloinen kortti. Kiitos kun tulit mukaan LV-haasteeseen. Hyvää alkanutta vuotta 2018.

  VastaaPoista
 5. Hauska ja värikäs kortti.
  Kiitos kun olet mukana LV haasteessa
  ja Penny Black and more haasteessa;-))m

  VastaaPoista
 6. Tämä saa hyvälle tuulelle heti, pirteitä väriä tähän kaamoksen keskelle tosiaan kaipaakin. Ja leimakuva on tosi suloinen.

  VastaaPoista
 7. So cute!
  Thanks for playing at the Penny Black Saturday Challenge!
  Helen x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!