Lukijat

keskiviikko 3. tammikuuta 2018

Resuinen enkeli ja haaveita, toiveita

Passion for ProMarkers Week 425   Make it Digital - Käytä digileimoja
Ragged Angel Digi Stamp
 Embossed Stars
and one Silver Star
Lehden kylkiäisenä saatu kaunis talvinen taustapaperi. Sitten valkoinen palanen paperia jota kohokuvioin tähdillä. Hankasin sitä hiukan mustalla Versa Finellä, että näkyy tuo kohokuviointi paremmin.

Digileimakuvan resuinen enkeli on saatu voitoksi, en vain muista miltä firmalta ... Raamitin kuvan kirkkaan punaisella, sitä näkyy taustapaperin polkkakoukuissa ja ikkunanpuitteissa siellä täällä.

ProMarkereilla väritin kuvan enkelin ja tähdet hopeatussilla. Yhdessä punainen sydän keskellä. Laitoin vielä irrallisen hopeisen tähden tyhjältä tuntuvaan ylänurkkaan.

ProMarkers: Ivory, Blush, Sienna, Berry Red, Ice Grey2
(Stars with Silver Pencil)
***
Uusi vuosi on alkanut ja sen myötä kovasti toiveita tuleville päiville. Viime vuosi toi suuren muutoksen ja se alkaa olla tasaantumisvaiheessa ja muuttua arkiseksi olemiseksi. Toivoisin vielä lisääkin muutoksia elämääni.

On kyllä ihan hyvä joskus olla yksikseen mutta olen huomannut kaipaavani yhdessäoloa enemmän kuin luulin. Kaipa sitä vuosien mittaan on ehtinyt muovautua toiseksi puoliskoksi niin hyvin, ettei osaa oikein olla 'vain' yksi(n)?

En ole kovin avoin, enkä solmi helposti kontakteja mutta suhtaudun kyllä mielestäni avoimesti toisiin ihmisiin, kunhan eivät tule liian lähelle.  Ja tietty vain minun ehdoillani. Mitä ne sitten lienevätkin.

Miten  sitten saisin mitä haluan, onkin toinen juttu. Kas kun siihen kuvioon on mahdutettava muidenkin ihmisten haluamiset ja toiveet. Aina se ei ole helppoa, eikä kemiat kohtaa. Elän kuitenkin toivossa, että jossain on yksi ihminen joka haluaa juuri minut vierelleen!

Eihän se ole liikaa pyydetty, eihän?

5 kommenttia:

 1. Oh this is beautiful, what agreat card. Love the grey and red together. Thanks for sharing with us on Passion for Promarkers this week, Happy New Year too, Hazel x

  VastaaPoista
 2. So cute. Thanks for joining Passion for Promarkers. Elaine

  VastaaPoista
 3. Suloinen kortti ja ihana toiveesi ei ole liikaa toivottu.

  VastaaPoista
 4. Really cool card. Love the image. Thanks for joining my Make it digital challenge over at PFP this week.
  Love n hugs
  Marie

  VastaaPoista
 5. Wonderful card and love the embossing thanks for sharing at passion for promarkers in our Digital Challenge

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!