Lukijat

keskiviikko 10. tammikuuta 2018

Ranskalaista kitaraa ja vaaleanpunainen kortti ajamiseen

Passion for ProMarkers Week 426   Masculine - Miehekästä
QKR Stampede Challenge #277   Anything Goes - Kaikki käy
Simply Create Too #134   Use Embossing wet or dry - Käytä kohokuviointia
Congrats
Text embossed with glitter black
Background embossed with Snowflakes ans notes.
Colours ProMarkers
Hauska hymyilemään saava kuva tipusesta joka pitelee patonkia ja viinilasia johdattakoon ajatukset Ranskaan, jonne synttärisankari matkaa juhlan jälkeen.
 
Soittoniekka käyttää lähinn kitaraa joskin muutkin soittimet ovat sydäntä lähellä, siksi kitara ja kohokuvioituja nuottejakin.
 
Taustalle kohokuvioin vielä hiutaleita, sillä synttäriaikaan on sentään talvi! Luultavasti Ranskassakin lumikinosten kera...
 
Raamitin kuvan ja koko kortin miehekkäästi mustalla ja mustalla hinkkasin myös kohokuviointeja esiin.
 
ProMarkers: Sienna, Pastel Pink, Lime Green, Sky Blue, Ice Grey2 
***
Ei sentään niin kiire ole ollut, etteikö olisi ehtinyt postaamaan blogiin, vaan on ollut ihan rehellinen lorvikatari... Olen kyllä tehnyt kortteja, lähinnä tulevaa Ystävänpäivää ajatellen ja pari muutakin tilausta mutta muutoin vain lorvaillut ja oleillut lähinnä sohvalla TV:tä katsellen, lukien ja joskus sentään noussut pöydän ääreen istumaan ja sanaristikkoja täyttämäänkin.

Ja ei, en ole unohtanut herkutella ja joskus olen jopa syönyt terveellisestikin :)

Löysin mustapapupihvejä kaupasta ja ne olivat niin hyviä, että olen jo toista pakettia tuhoamassa! Maistuvat varmasti myös lihansyöjälle sillä maku lähinnä samanlainen kuin jauhelihapihvissä. Ei liikaa maustettukaan, kuten joskus valmisateriat. Niihin tunnutaan laittavan suolaa joka kerta liikaa.

Tässä ei sitäkään vikaa. 

Olen toki myös tanssinut.  Lauantaina tuli oikein maratoni tehtyä. Kun ensin iltapäiväksi Imatralle ja sitten vielä illaksi Lappeenrantaan. Molemmissa aika lailla porukkaa ja meininki muutenkin aika riehakas. Olihan ollut melko monta päivää ilman tansseja joulun takia monellekin takana.

Tanssimaan kuitenkin mahtui välillä hiukan väistellen, välillä jopa hyvinkin väljästi.

Kotosallakin olen tanssinut ja harjoitteluissa salsa alkaa saada muotoaan. Uusi kuvio löytyi myös fuskuun joka yhä vain tuottaa minulle vaikeuksia, lähinnä siksi, että en ole pomppivaista tyyliä harrastava ja siinä saisi hiukan pompahdella...

No onneksi se ei ole ihan pakollista sentään, vaan kaikilla tyyleillä voi seassa huiskia :)

Olen myös nyt ihka uuden ajokortin omistaja! Sain jatkoaikaa ja uutukaisen hellusen vaaleanpunaisen pienen läpyskän jossa luvataan minulle mukavia ajokilometrejä tulevaisuudessakin.

8 kommenttia:

 1. A lovely card. Thanks for joining Passion for Promarkers. Elaine

  VastaaPoista
 2. Wow - what a great masculine creation!

  Hugz Tinz

  VastaaPoista
 3. Love your fab fun card. Thanks for joining us at PFP
  Natx

  VastaaPoista
 4. Kaunis kortti ja onnittelut vaaleanpunaisesta kortistasi.

  VastaaPoista
 5. What a fun, fun card! Love that image combined with the guitar! Thanks for joining our weekly challenge at QKR Stampede!

  VastaaPoista
 6. So Cute ... I like the way you highlighted the embossed areas. Thanks for joining us this week at the QKR Stampede anything goes challenge.
  Dorothy S, DT member

  VastaaPoista
 7. A great male card and thanks for sharing at passion for promarkers

  VastaaPoista
 8. A really cute card Mervi. I love the image and your colouring is perfect. Thanks for joining us at PFP this week. Hugs, Denise x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!