Lukijat

perjantai 26. tammikuuta 2018

Kissa ja viulu, jäinen keli, auto saa seisoa parkkipaikalla

Inkspirational #152   Photo of White Violin - Valkea viulu kuvassa
Black and White picture from internet coloured with ProMarkers.
Background is filling paper of chocolate box
White Lace Flower 
Löysin mustavalkoisen kuvan netistä ja väritin sen ProMarkereilla pehmein sävyin. Alla palanen suklaarasian pehmustetta josta revin päällimmäisen kerroksen pois.

Pitsinen valkea kukkanen vielä nurkkaan.
***
Sää on muuttunut totaalisesti hurjien pakkaspäivien jälkeen. Nyt jo toista päivää vesisadetta ja lämpöasteita! Kesken tammikuun!!

Muuten sopiva sää minulle joka inhoan pakkasia, mutta kuten aina, eihän voi olla ihan tyytyväinen. Nyt huolta aiheuttaa jäätikkö joka paljastuu lumen alta ja saa kadut ja katukäytävät luisteluradoiksi...

Autoilu on saanut jäädä pariksi päiväksi sillä minun huterilla taidoillani ei ole mitään järkeä lähteä urheilemaan oman ja toisten hengen uhalla.

Odottelen sateen ja lämmön sulattavan pois jäät ja vasta sitten uskaltaudun jälleen ajelemaan. Toivon mukaan pian :)

Nyt kun olen taas voinut liikkua autolla kauemmas kuin mitä kävellen voisin, olen tullut hiukka riippuvaiseksi autosta. Tosin osaan - ainakin vielä - käydä lähikaupassa jalan :)

5 kommenttia:

 1. wow your colouring is so precise and wonderfully soft. I am so pleased our challenge inspired you so much-and love you added that gorgeous white lace flower-really picks up the essence of the photo x

  VastaaPoista
 2. How cute! I love a good kitten image and this is just perfect for the photo challenge. Thanks for sharing with us at Inkspirational!
  - Shauna

  VastaaPoista
 3. Ihanan rauhallinen tunnelma kortissasi, joskin voi melkein kuvitella millainen "meteli" vielä syntyy, kun kissa ennättää kielille saakka kynsineen... pitsikukka sopii täydellisesti. Ja KIITOS... jään innolla odottamaan ensimmäistä Atc-korttiasi....

  VastaaPoista
 4. Suloinen kuva:)♥ Ihanaa alkanutta viikkoa sinne!

  VastaaPoista
 5. Kaunis kortti, kiva kun väritit kuvan.
  Hyvä kun kävit osallistumassa arvontaan.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!